Charlotte de Witte en Filling Pieces komen met moddervette collab

Charlotte de Witte-1

Een beetje Mellowed-lezer kent de Belgische Charlotte de Witte natuurlijk van haar melancholische, duistere techno, knetterdikke shows én natuurlijk haar looks. Deze excentrieke schoonheid maakt namelijk niet alleen een statement achter de decks, maar ook met haar eigen stijl.

KNTXT X Filling Pieces

KNTXT, het label van Charlotte de Witte, heeft de handen ineengeslagen met het Amsterdamse modemerk Filling Pieces en brengen samen een exclusieve collectie uit. Deze moddervette vollab, ontworpen door Charlotte herself en Filling Pieces oprichter Guillaume Philibert, is woensdag gelanceerd in de Filling Pieces flagshipstore in onze tijdelijke, zwart-geel kleurende hoofdstad.

3 Limited edition pieces

De collectie bestaat uit 3 limited edition stukken, die beide merken perfect vertegenwoordigen. KNTXT kenmerkende underground stijl en karakteristieke ‘X’ worden gecombineerd met de iconische en exclusieve ontwerpen van Filling Pieces. In de collectie vind je een flanellen jas, een leren kaartenhouder en de Jenn Boot Coal: een op maat gemaakte leren laars.

De exclusieve KNTXT x Filling Pieces-collectie is verkrijgbaar in de Filling Pieces flagshipstore (Spuistraat 168A) van 19 tot 23 oktober en vanaf vandaag (20 oktober) online.

No Label can hold us

De samenwerking tussen KNTXT en Filling Pieces is gebaseerd op het concept dat “No label can hold us.” Muziek zou altijd een plek moeten zijn waar niemand je in een hokje kan plaatsen op basis van je kleding, huidskleur of geslacht/seksuele geaardheid. Het concept maakt gebruik van een zeer eenvoudige set en een sterke cast die een verscheidenheid aan verschillen laten zien. Door de verschillende modellen en een uniforme look (met dezelfde styling voor iedereen), probeert de collectie de labels die mensen kunnen voelen van de buitenwereld weg te nemen en daarmee de stigma’s van van stereotypes die ons worden opgelegd te doorbreken.

Check hieronder de volledige collectie:

Charlotte de Witte-2 Charlotte de Witte-3