Children of the Night: de must watch docu voor elektronische muziekliefhebbers

Children of the Night

Het is alweer bijna drie weken geleden dat onze hoofdstad in het teken stond van Amsterdam Dance Event. Vijf dagen lang was Amsterdam hét epicentrum van elektronische muziek dat ruim 400.000 bezoekers trok. De NTR heeft met de documentaire ‘Children of the Night’ ADE 2019 op fantastische wijze in beeld gebracht en op toffe wijze de geest weten te vangen.

Children of the Night

Presentatrice Eva Cleven neemt je in de deze docu mee naar de meer ‘underground’ hoek van het spectrum. In Children of the Night hebben ze een verfrissende selectie gemaakt van artiesten die aan het woord komen. Van gevestigde namen als Derrick May tot rising star Masalo,  van KI/KI tot DJ Marcelle en zo kan ik nog wel even doorgaan. Het is mooi om te horen wat Amsterdam Dance Event voor deze artiesten betekent, wat ze tijdens zo’n week allemaal doen en waarom ze voor bepaalde tracks kiezen.

Bij het zien van de documentaire krijg je spontaan heimwee naar Amsterdam Dance Event, ofwel de mooiste week van het jaar. Een absolute must watch voor liefhebbers van elektronisch muziek en schroom vooral niet om je stoute dansschoenen komend weekend weer aan te trekken!

 

 

Source :