Coachella 2019 barst dit weekend los en jij kan erbij zijn!

Coachella 2019

Coachella 2019 barst binnen enkele uren los. Dit zesdaagse festival staat bij veel mensen hoog op de bucketlist. Begrijpelijk. Honderdduizenden andere festivalgangers reizen dit weekend af naar Californië om te genieten van een legendarische line-up. Het eerste weekend is helemaal uitverkocht, maar voor het tweede weekend zijn er nog tickets beschikbaar. Kosten van het festival? Voor €380 heb je toegang tot het festival, maar dan hebben we het nog niet gehad over het vliegticket, het verblijf en uitgaven aan drank en eten. Vrij prijzig dus. Toch kan jij er voor veel minder bij zijn!

Coachella begint dit weekend en jij kan erbij zijn!

Het festival heeft namelijk een livestream via YouTube, waardoor jij er toch een beetje bij kunt zijn. Met artiesten als DJ Snake, Diplo, Childish Gambino, Tame Impala, Ariane Grande, Khalid, Dillon Francis en Kid Cudi is de line-up zeer gevarieerd. Zoals ieder jaar zullen de artiesten het tweede weekend ook weer terugkeren, maar dat maakt het er natuurlijk niet minder op.

Coachella staat bekend om extravagante kleding, feestende celebrities en flink wat zon. Dat laatste is ook niet zo gek als je bedenkt dat het festival wordt gehouden in de Coloradowoestijn. De temperatuur kan overdag oplopen tot zo’n 38°C, dus er is heel wat huid te zien. Voordeel: met het kijken van de livestream zal je niet verbanden. Nadeel: de beleving is toch wel nét iets minder met een bak chips achter je laptop.

Op je timeline van Instagram en Facebook  zul je de komende dagen gegarandeerd foto’s en filmpjes tegenkomen van dit wereldberoemde festivals. Influencers over de hele wereld reizen af naar het festival om te laten zien hoe leuk ze het wel niet hebben. Beetje jammer dat wij niet uit zijn genodigd, maar wie weet zijn we er volgend jaar bij. Voor nu gaan we lekker meegenieten via de livestream. Scheelt in ieder geval een hoop centen!

Source :
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *