Deze GoPro voor je penis is de shit

De Britse sekspeeltjesmaker Julz heeft ontwikkeld wat volgens hem ‘s werelds eerste cockring met een camera is. De CockCam is een nieuw draagbaar apparaat dat een moderne draai geeft aan een klassiek seksspeeltje. De siliconen ring beschikt over een micro-HD-camera die video’s en foto’s kan vastleggen. En dat terwijl je pik tegelijkertijd gevibreerd wordt. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van de infrarood functie voor opnames in het donker. Door dit ding om je Willy te knopen breng je, je erotische home made video’s naar een hoger niveau.

Cockcam

De CockCam kan gekoppeld worden met een IOS- of Android-apparaat via de Secure Mobile App. Hiermee is het mogelijk om alle beelden die gemaakt zijn terug te kijken. Dit is niet de eerste keer dat een bedrijf denkt dat het plaatsen van een camera op de penis een slim idee is. Zo mochten we al eerder kennis maken met de Svakom Siime Eye, een dildo met een camera erop. Een minpuntje aan dit apparaat was dat het eenvoudig kon worden gehackt. In dit geval wil je natuurlijk niet dat je Duitse helm op het internet terecht komt.

Op de website van CockCam wordt dan ook beloofd dat alle beelden rechtstreeks op je mobiele apparaat worden opgeslagen om ervoor te zorgen dat de gegevens privé blijven. Dat gezegd hebbende, blijft het anno 2019 erg tricky om dit soort beeldmateriaal op je telefoon te hebben. Er is ook de vraag of het vastbinden van een camera, inclusief batterijen op je stijve pik een goed idee is. De camera kan namelijk opwarmen wanneer deze gedurende lange tijd in gebruik is. Maar ja, wie niet waagt wie niet deert zeggen we dan maar….

De promovideo op het CockCam YouTube-kanaal geeft een beter idee van hoe dit technologische hoogstandje in zijn werk gaat:

https://www.youtube.com/watch?v=RIe7U_ar1rY&has_verified=1

 

Source :
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *