Connect heeft de ziekste line-up in de geschiedenis van techno

Wanneer twee legendes besluiten om de handen ineen te slaan krijg je pure magie. Awakenings en Time Warp bundelen hun krachten voor een ongekende experience met Connect. Dit speciale event wordt gehouden in Messe, Düsseldorf en gaat gegarandeerd geschiedenis schrijven. Al is het maar alleen maar om de line-up waarmee ze op de proppen komen.

Connect

Op 13 oktober wordt het een pelgrimstocht van 20.000 bezoekers die naar het hart van Duitsland afreizen om hun liefde voor elektronische muziek te tonen. Awakenings en Time Warp hebben voor Connect alles, maar dan ook alles uit de kast gehaald en komt met één van de ziekste line-ups in jaren. Adam Beyer, Pan-Pot, Len Faki, Nina Kraviz, Chris Liebing, Joseph Capriati, Amelie Lens, Monika Kruse en Joris Voorn draaien hun rauwe, uncompromised techno. Richie Hawtin, Maceo Plex, Charlotte de Witte en Rødhåd brengen met hun diepe, donkere beats de bezoekers in trance. En alsof dat nog niet genoeg is komen Solomun, Loco Dice, Kölsch, Ricardo Villalobos, Jamie Jones en Job Jobse de tent volledig afbreken. 

 Tickets

De Early Bird tickets waren binnen 5 minuten uitverkocht, net als de First Phase tickets die vandaag om 15:00 in de verkoop zijn gegaan. De Second Phase tickets zijn op dit moment te bestellen op de website. Technofan in hart en nieren? Dan is dit je kans om alle grootheden bij elkaar te zien.

Line-up A-Z

Adam Beyer – Amelie Lens – Bart Skils – Charlotte de Witte – Chris Liebing – Dubfire – Jamie Jones – Joris Voorn – Job Jobse – Joseph Capriati – Kölsch – Len Faki – Loco Dice – Maceo Plex – Marcel Dettmann – Monika Kruse – Nina Kraviz – Pan-Pot – Ricardo Villalobos – Richie Hawtin – Rødhåd  – Solomun 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *