Personaliseer je vibrator met de Crescendo van Mystery Vibe

Crescendo

Iedereen is anders, dat is een feit. Dat geldt uiteraard ook voor wat zich tussen je benen bevindt. Want in onze mooie diverse wereld zijn talloze verschillende soorten vagina’s te vinden. En ook geen twee penissen zijn hetzelfde. De wereld van de sekstoys is dan ook een doolhof. Het is een heuse zoektocht om jouw ideale speeltje te vinden. Niemand heeft tijd (of geld) om ze allemaal te testen.

Het merk Mystery Vibe keek eens rond in de jungle van geslachtsdelen. Ze merkten daarbij op dat het haast onmogelijk is om één speeltje te maken dat voor iedereen chill is. Want laten we eerlijk zijn: one size never actually fits all. Daarom besloten ze de Crescendo te introduceren: een high tech seksspeeltje dat jij helemaal kan personaliseren. Voor vrouwen, mannen en zelfs gezellig met z’n tweeën. Wij namen ‘m voor je onder de loep en hebben de ins en outs van dit technologische hoogstandje voor je op een rijtje gezet.

De high tech vibrator van Crescendo

Tech meets pleasure

Laten we er geen doekjes om winden: seksspeeltjes zijn hot. Of je er nu eentje deelt met je partner of neukert, of dat je lekker solo aan de gang gaat. Er zijn plekjes of bewegingen die helaas vaak niet te bereiken zijn met ouderwets hand en voetwerk. Een elektronisch opgevoerd apparaatje kan nét dat extra’s bieden. Toch past niet ieder seksspeeltje bij iedereen. De standaardspeeltjes zijn vaak op één geslacht gericht, en daarnaast vaak ook nog op één type geslachtsdeel. Redelijk uit de tijd, zou je zeggen. Want met de technologie van tegenwoordig is enorm veel mogelijk, dus waarom dan niet op het gebied van sekstoys?

De Crescendo vibrator van Mystery Vibe is een van de eerste vibrators die gebruik maakt van de nieuwste technologieën. Dit seksspeeltje kun je namelijk compleet aanpassen aan je persoonlijke behoefte, of je nu man of vrouw bent. Het innovatieve speeltje is helemaal verbuigbaar, telt maar liefst 12 verschillende (aanpasbare) patronen en heeft zes (!) verschillende motoren.

Foto: Bol.com

Mystery Vibe’s universele, genderneutrale Crescendo

Luxe, slimme technologie en talloze mogelijkheden. Niet dingen die je normaal gesproken zou koppelen aan een vibrator, maar toch hoe we de Crescendo zouden beschrijven. Deze vibo komt namelijk in een fancy zwart doosje, inclusief een mooi stoffen zakje om ‘m in te bewaren. Niet je gebruikelijke ordinaire trillende plastic panterpiemel dus.

Niet alleen het uiterlijk van dit beestje ziet er enorm gelikt uit: de details werken hier ook aan mee. Zo laad je de Crescendo draadloos op en is het een efficiënt, glad  en waterproof ontwerp. Als je eenmaal het geduld hebt gehad om hem 45 minuten op te laten laden op het bijgeleverde oplaadstationnetje, kan het echte feestje beginnen. De Crescendo is namelijk compleet buigbaar, aanpasbaar en flexibel. Je kunt hem op zes punten beide kanten op buigen en daarmee de vorm creëren waar jij naar op zoek bent. Vandaag in een slangenmood? Laat je ‘m lekker recht. Voel je je creatief? Dan creëer je een exotisch ‘trapje’ en ga je lekker op verkenning uit. Met z’n tweeën? Buig hem zo dat hij perfect alle plekjes van jullie beiden raakt.

Foto: Bol.com

De mogelijkheden zijn eindeloos. De besturing van de Crescendo kan zo wel op de knopjes aan de zijkant, als via een app op je telefoon. Ook de app is een héle interessante: hierop kun jij namelijk zelf je eigen tril ‘patroon’ aanmaken. Van trilsterkte tot ritme, tot welke motoren wanneer aan het werk gaan: jij bepaalt het helemaal zelf. Met dit ding hang jij lekker de creatieve Mozart uit en verander je je instrument in een compleet eigen compositie.

Helemaal geënthousiasmeerd geraakt over deze nieuwe piek in de seksspeeltjes markt? Voor 120 ekkies is ‘ie te bestellen op bol.com. Dat klinkt misschien als een behoorlijke investering, maar dan hoef jij je voorlopig niet meer te vervelen. Cancel je plannen voor dit weekend maar alvast, want je hebt gegarandeerd geen zin meer om je slaapkamer te verlaten ;).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *