Cursusje aftrekken: zo geef je de perfecte handjob

Je hoort het ze wel eens zeggen: “Er is geen goed en fout in de liefde.” Laten we je overigens alvast verklappen: op het gebied van seks is er wel degelijk een goed en fout. Vooral wanneer jij iemand anders z’n gevoelige jongeheertje in je handen hebt. Of je er nu zelf eentje in je broek hebt liggen of niet, het is toch altijd even raden naar wat nu werkt bij de ander. Want wat is nu écht een goede manier om iemand af te trekken? Nou, vriendjes en vriendinnetjes, Ome Mellowed heeft voor jullie het antwoord.

Aftrekken als een baas: zo doe je het

Veelgemaakte fouten

Niet iedereen is een ster in de kunst van het aftrekken. Het gaat er namelijk – in tegenstelling tot wat veel mensen lijken te denken – niet alleen over dat je zo wild en hard mogelijk te keer gaat op dat beestje. Wanneer jij aan het pompen bent alsof je het laatste restje mayo uit de fles probeert te krijgen, kan dat juist een averechts effect hebben. We hebben een aantal veelgemaakte fouten op een rijtje gezet.

  • Sjorren like there’s no tomorrow. Hierbij kunnen we het beste refereren naar de tongzoen. Als jij vol rondjes gaat draaien à la wasmachine, ben je inderdaad aan het tongen. Maar ben je dan ook goed aan het tongen? Nee. Hetzelfde geldt voor aftrekken: de hele tijd dezelfde beweging maakt het saai. Ga dus niet over op de cruise control, maar doe het met beleid. Steek er aandacht en tijd in. Dan kom je een stukje verder.
  • Te hard of te zacht. Zie het vasthouden van de schwanz als het geven van een stevige handdruk. Niet te zacht, maar ook zeker niet te hard. Doe je het te losjes, dan kun je ervan uit gaan dat het niet het gewenste effect gaat hebben. Pak je hem echter te hard, dan loopt de lul paarser aan dan hij al is. Niet chill, wederom met beleid dus.
  • Focus niet alleen op zijn sportieve pookje. Rondom de penis zitten namelijk ook genoeg gevoelige plekken die het allemaal nét wat lekkerder (en specialer) kunnen maken. God heeft ons niet voor niets twee handjes gegeven, wees niet bang om met je andere hand op verkenning te gaan.
  • De algemene aanpak. Iedere man is anders. Als je zelf een man bent, ga je waarschijnlijk super lekker op je eigen ontwikkelde techniekje. Echter kan het zo zijn dat je partner daar compleet anders over denkt. Dit is geen one size fits all. Zorg dus dat je handjob enigszins gepersonaliseerd is op je partner. Dit kun je doen door naar zijn reacties op bepaalde dingen te kijken of simpelweg te vragen wat hij lekker vindt.

via GIPHY

 

Stappenplan

 1. Starten + de eerste versnelling
  Op gang komen is altijd belangrijk wanneer je gaat beginnen met aftrekken. Misschien is het beestje al stijf en ready for action, misschien heeft je kanjer een duwtje in de goede richting nodig. De meeste mannen vinden het echter fijn als je een beetje rustig begint. De juiste manier om een penis vast te houden is het beste te omschrijven als ‘stevig’. Je kunt dit doen door als het ware een V-vorm te maken van je duim en wijsvinger en de penis te ondersteunen zodat hij niet te veel bounced. De opbouw is verder afhankelijk van de man zelf. Je kunt hier variëren van rustig en sensueel tot juist steeds sneller. O ja, laatste starters tipje: vocht is altijd goed. Glijmiddel, spuug, massageolie: maak het nice and wet! 
 2. Let’s ride
  Als je eenmaal op gang gekomen bent, is het een kwestie van ‘gaan met die banaan’. Aftrekken is overigens niet wat veel mensen ervan denken. Er zijn verschillende technieken voor. Zo zou je bijvoorbeeld voor the juicer kunnen gaan. Hierbij draai je met een handpalm over zijn eikel alsof je letterlijk een citroen uitknijpt. Maar je hebt ook de ‘melktechniek’ waarbij je naar de stam toe werkt alsof je een koe melkt. Of ga voor de oneindige tunnel waarbij je de ene hand na de andere blijft zetten en naar zijn stam toe blijft bewegen. (Hier is overigens wel wat meer glijmiddel bij nodig.) In principe kun je zelf afwisselen en improviseren met technieken. Let echter goed op zijn reacties.
 3. Let op de gevoelige plekjes
  De gevoeligste plekken van de penis zijn de ballen, de eikel, het frenulum en het perineum. Het frenulum is het peesje aan de onderkant van zijn penis, dat het topje aan de rest van zijn penis verbindt. De perineum bevindt zich juist nét echter de ballen. Besteed aandacht aan deze plekken om je handie naar een next level te tillen. Kijk hier overigens wel mee uit: sommige mannen vinden dit té gevoelig. Wederom even goed naar z’n reactie kijken dus.

Edging, maat. Edging.

Wellicht ben je bekend met het fenomeen, misschien ook niet. Maar dan wordt het toch tijd om dat wel even te worden. Wanneer het namelijk aankomt op de kunst van de handjob, kan edging het verschil tussen gewoon ‘goed’ en écht legendarisch zijn. In principe is het niet heel moeilijk: merk je dat je beste man gaat pieken? Schakel dan even een tandje terug en stel zijn climax uit. Kijk, in principe ligt zijn lot in jouw handen. Letterlijk. Het kan de boel dus een stuk interessanter maken door over je simpele aftreksessie een sausje van teasen te gooien.

Naast het feit dat het de hele standaard aftreksessie nét wat spannender maakt, is het uitstellen van een orgasme ook erg effectief. Als je namelijk op de juiste manier edged zul je merken dat hij een veel heftiger orgasme krijgt. Kan leuk zijn toch?

via GIPHY

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *