DanceTelevision in teken van Kingsnight en Kingsday Marathon 2020

Kingsnight en Kingsday marathon 2020

Vanaf zondag (26 april) 21:00 staat DanceTelevision in het teken van de Kingsnight en de Kingsday Marathon 2020 van het #stayhomefestival, dat in samenwerkingen met TechnoV en de Marktkantine wordt gepresenteerd. Vanaf zondag 21.00 uur is een livestream van onder anderen Oliver Weiter te verwachten en uitzendingen van de set van Joris Voorn & Colyn. Daarnaast maken artiesten hun opwachting in de Biesbosch, de Hoek van Holland Beachclub en het TNW’s Sky Terras in Amsterdam.

Kingsnight en Kingsday Marathon 2020

Nederland bevindt zich aan de vooravond van Koningsdag nog steeds in een intelligente lockdown. In aanloop naar Koningsdag brengt DanceTelevision vanaf zondag 21.00 uur de Marktkantine-showcase met een Kingsnight livestream van Oliver Weiter en daarnaast uitzendingen van de sets van Joris Voorn & Colyn. Dit duurt tot 01.30 uur. Vanaf 01.30 uur gaat de Kingsnight Afterparty verder met 12 uur aan historische Kings and Queensday-shows en de beste quarantainesets van het #StayHomeFestival.

Op Koningsdag zijn er drie stages waar artiesten hun opwachting maken. TechnoV host een boot in de Biesbosch waar Egbert & Lilly Palmer optreden, terwijl zij door de Biesbosch varen. Daarnaast spelen Analog Kitchen, Warren Fellow, Esther Duyn, Man With No Shadow, Deep Dimension, None Of The Above vanaf het strand bij Hoek van Holland voor TechnoV. In het centrum van Amsterdam treden Vince Watson, Dimitri en Technasia op vanaf het TNW’s Sky Terrace.

De afterparty ontbreekt uiteraard niet. Vanaf maandag 23.00 uur, tot vroeg op dinsdagmiddag, worden de beste sets van Kingsnight en Kingsday nog eens herhaald.

De gehele Kingsday Marathon 2020 is te bekijken via:
● Web op https://www.dancetelevision.net
● Mobiele apps: Android, Iphone (zoek DanceTelevision)
● TV-apps: (Apple Tv, Roku, Amazon Fire Stick)
● Kabeltelevisie: Channel # 605 op Vodafone Ziggo in Nederland, of de DanceTelevision-app op KPN settopboxen
● Socials: gestreamd op DanceTelevision, Deep Tech Minimal, Techno Warehouse, Deep House District, Algorhythm en TechnoV

Meer info vind je hier.

Kingsnight en Kingsday Marathon 2020