Met deze datingapp fix jij gegarandeerd een offline date

De blaren staan op je duimen van het swipen en ondanks je toch wat matches scoort, lukt het je niet om uiteindelijk écht op offline date te gaan. Niet zo gek, aangezien  date heeft zoveel meer te bieden. Met deze datingapp is ongemakkelijk small talk verleden tijd en maak je een oprechte connectie.

Daten anno 2020

Daten is tegenwoordig niet meer hetzelfde als een aantal jaren terug. Voor veel mensen zijn datingapps, die als paddenstoelen uit de grond schieten, dé manier om mensen in contact te komen. Dit heeft ervoor gezorgd dat jouw date-vijver inmiddels een oceaan is geworden met héél veel vissen. Het gaat hier vooral om kwantiteit in plaats van kwaliteit, want in zo’n grote pool is het moeilijk om te weten of een match wel écht een match is. En niemand wil zijn kostbare tijd verspillen aan een date waarbij je na 10 minuten al weet dat dit niks gaat worden. Toch? Dit is waar datingapp The Inner Circle het anders doet dan de rest.

Van online match naar real life date

Wanneer je op zoek bent naar iets serieus wordt daten een stuk lastiger. Waar je misschien voorheen genoegen nam met een nachtelijk avontuurtje, ligt jouw focus nu meer op iets voor de langere termijn. Kortom, jij gaat voor kwaliteit. En laat dit nou precies zijn wat The Inner Circle uniek maakt. Elk profiel wordt namelijk handmatig gecheckt, zodat er geen nep-accounts of ‘catfishes’ een weg kunnen vinden tot de datingapp. Hoe gaat dit in zijn werk? Er wordt verzocht om up to date foto’s te gebruiken met goede kwaliteit en je omschrijft wat voor werk je doet en in welke stad je woont.

Offline events

Daarnaast organiseert The Inner Circle elke maand offline events op toffe locaties waar like-minded vrijgezellen samenkomen. Denk aan exclusieve rooftop party’s met DJ’s of live muziek en cocktail masterclasses met alleen maar members die openstaan om met jou in contact te komen. Dit is de droom van elke vrijgezel!

Verder helpt de app je ook beslissen waar je jouw date het best mee naartoe kunt nemen, want The Inner Circle maakt gebruik van een door gebruikers geverifieerde lijst met hotspots. Oók kun je hier zelf je favoriete plekken aangeven en bekijken welke members daar ook graag komen. Weten wie naar jouw favoriete plekken komen maakt het ontmoeten in real life zoveel makkelijker.

Dus, als jij het doelloos swipen beu bent en klaar bent voor een offline date, meld je dan hier gratis aan voor The Inner Circle!

[alert type=white]Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met The Inner Circle[/alert]