Datum MELT Festival 2021 bekendgemaakt

MELT 2021

Op een oud industrieterrein nabij Berlijn wordt al sinds 1997 het MELT Festival georganiseerd. Het festival staat bekend om zijn electro- en technoscene: perfect om de hele dag én nacht te dansen dus. Wij waren er in de zomer van 2018 bij and let me tell you, hier MOET je een keer zijn geweest. Naast de killer line-up die ze elk jaar weten te landen, is ook het festivalterrein meer dan de moeite waard. Je kunt hier losgaan in een ijzerertsgroeve aan een groot meer, omringd door de grootste graafmachines die je ooit in je leven zult zien. Het Duitse festival stond dit jaar gepland voor 17 tot en met 19 juli, maar gaat dit jaar niet door vanwege COVID-19. MELT Festival 2021 zal plaatsvinden van 4 tot 6 juni.

MELT Festival 2021

Met de nieuwe datum verschuift het festival dus meer dan een maand naar voren op de festivalkalender. Waarom ze dat doen is niet duidelijk. Wél laat de organisatie weten ervan overtuigd te zijn volgend jaar sterker terug te komen dan ooit. De 2021-editie gaat next level worden, met nieuwe stages en meer verassingen. De tickets gaan binnenkort in de verkoop en mocht je een ticket hebben voor de afgelaste editie van dit jaar, kun je deze omzetten voor MELT Festival 2021.

Over de line-up is nog niets bekendgemaakt. Of de namen voor de 2020-editie volgend jaar weer van de partij zijn, is nog onduidelijk. Hierover zal binnenkort meer bekend worden gemaakt.

MELT 2021