Technoheld Dave Clarke presenteert line-up ADE-nacht in Melkweg

Dave Clarke Presents

Kan jij niet wachten tot ADE 2018? Wij ook niet, helemaal nu Dave Clark de line-up voor zijn beruchte ADE nacht op 19 oktober heeft aangekondigd. Dave Clarke Presents voor een gevarieerde line-up met Sam Paganini als grote headliner voor de 14de editie. Sam klom op uit de Italiaanse undergound met zijn vuurwerk-track ‘Rave’¬†en is inmiddels een Drumcode held die keer op keer onweerstaanbare grooves door de speakers weet te jagen. Ook keert de beruchte technokoningin Rebekah, wereldwijd geliefd om haar rauwe industriele techno, terug naar de Melkweg voor ADE 2018.

Classic Detroit

Voor de liefhebbers van klassieke Detroit-techno is er ook goed nieuws. Niemand minder dan Octave One is van de partij met een energieke live-act. Marcel Fengler, resident bij Berghain, keert ook terug en laat de muren van de Melkweg schudden met zijn veelzijdige sound.

Next in line is de Britste technoveteraan Mark Broom, die onlangs een reeks high profile releases de wereld in heeft geslingerd en samen heeft gewerkt metGary Beck en James Ruskin. Nieuw op deze ADE nacht zijn B.Traits en Anetha en mochten volgens Dave Clarke niet op de line-up ontbreken. B.Traits is met haar show op BBC Radio 1 een belangrijke ambassadeur van UK Techno en de Boiler Room set van Anetha was next-level.

Uiteraard is er ook een afvaardiging uit Nederland aanwezig op Dave Clarke Presents. Clarke heeft deze gevonden, Estroe en Clarke’s studiomaatje Mr. Jones.

Tickets voor deze sicke nacht haal je hiero!

Dave Clarke Presents-1
Credits: Melkweg

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *