Daybreaker: ADE trapt af met een broodnuchter ochtendfeest

Daybreaker-3

Op woensdag 17 oktober wordt het Amsterdam Dance Event afgetrapt met een Daybreaker. Hier vind je geen barfplekjes, ongekalibreerde kaaklijnen of naar-niks-kijkende ravers, maar een broodnuchter ochtendfeest in de WesterUnie. Waar de WesterUnie normaal bekend staat om haar wilde nachtleven, wordt het op de ochtend van 17 oktober in een ander daglicht gezet. Een alcoholvrije subcultuur doet zijn intrede in Amsterdam. Wie had dat ooit gedacht?

Daybreaker

Daybreaker is een van origine Amerikaans concept en gelooft dat feesten gepaard gaat met creativiteit, verbondenheid en gezondheid. Deze movement is ontstaan in New York en is vorig jaar overgewaaid naar Amsterdam.

Wat kun je verwachten van het ochtendfeest? Voor de vroege vogels begint om 05:30 een kalmerende yoga sessie, waar vervolgens de dansschoenen worden aangetrokken voor een hele dikke fissa, met als thema: Lost in the Jungle. Alcohol maakt plaats voor gezonde snacks en sapjes, live acts houden de energie hoog en housemuziek zorgt ervoor dat de heupjes goed gesmeerd blijven.

Opstaan, outfitje aan en dansen maar. Pomp jezelf vol met energie om ADE door te komen. You’re gonna need it!  Voor meer info en tickets kun je terecht op de website.

daybreaker-2
Credits: Daybreaker
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *