Dit zijn de 5 tofste feestjes tijdens NYE

nye

We moeten er nog even op wachten, maar met de feestdagen voor de deur is het twee keer knipperen met de ogen en het is alweer oudjaarsdag. Een avond die stijf staat van verwachtingen en over het algemeen altijd ‘mwa’ is. Kies je om een huisfeest te hosten, lekker thuis te blijven met je partner of een festival? Voor degene die het laatste kiezen, hebben we aantal heerlijke feestjes voor je op een rijtje gezet. Disclaimer: we zijn niet verantwoordlijk voor de kater van 1 januari.

Verknipt New Years Eve | Amsterdam

Op 31 december geeft Verknipt tot in de vroege uurtjes een feestje in Casco Amsterdam, een enorm warenhuis. Knal met 2000 andere feestvierder het nieuwe jaar in op Karim Soliman, ANOTR, Luuk van Dijk, Fatima Hajji, SHDW & Obscure Shape, SNTS, Klangkuenstler. Check deze link voor tickets.

 

Awakenings New Years Eve | Amsterdam

Awakenings is natuurlijk altijd een goed idee, maar tijdens NYE is het something else. De Gashouder, een van de tofste festivallocaties, wordt tijdens de jaarwisseling een magische plek met een killer line-up. Hoewel deze avond he-le-maal uitverkocht is, komen er in de praktijk altijd nog kaarten beschikbaar via Ticketswap.

NYE with Amelie Lens | Eindhoven

Vind jij Amelie Lens helemaal de shit? Bereid jezelf voor op een hele ziek NYE party op een spiksplinternieuwe locatie: Koelhuis Eindhoven. Luidt 2020 in met Amelie en verschillende andere artiesten. Dit wordt een banger!

Duikboot NYE 2019 | Breda

House, techno & disco op de main en een 2e area met urban, hitjes en hiphop. Het oude jaar af proosten en het nieuwe in dansen. Dan moet je bij Duikboot NYE 2019 zijn.

Drift Nieuwjaarsdans | Nijmegen

De start van 2020 vieren je op Drift Nieuwjaarsdans groter dan ooit. Job Jobse & Friends knallen het nieuwe jaar in op de mooiste locatie van Nijmegen. Zorg voor goede dansschoenen, dit gaat een hele zieke nacht worden.