Een reis door de erogene zones van de man

Eerder gaven we jullie dé ideale reisroute door de erogene zones van de vrouw. Nu vinden wij dat de mannen natuurlijk niet achter mogen blijven. Het is geen geheim dat de meeste mannen over het algemeen erg gefocust zijn op hun hoofdattractie. Hij mag dan wel vrij centraal in het lichaam liggen en prominent aanwezig zijn, maar er zijn meer bezienswaardigheden in Parijs dan alleen de Eiffeltoren. En wanneer jij je vent eens aanleert dat het ook lekker voor hem kan zijn als je niet meteen op zijn pik duikt, is hij misschien ook minder geneigd om meteen drie stappen over te slaan en zonder toegangsbewijs je grot te betreden. Daarom bij deze voor de mannen en vrouwen onder ons die wel eens een stapje verder willen gaan dan de traditionele boor-in-gat-seks: De erogene zones van de man.

De erogene zones van de man

1. Oren

Mannenoortjes zijn, net zoals vrouwenoren, erg gevoelig. Speel met zijn oorlel, bijt er een beetje in en lik eraan. Maar vergeet ook vooral niet om af en toe even lekker in zijn oor te kreunen of wat geile woordjes te fluisteren.

2. De lippen

Door zenuwen in de lippen van de man te stimuleren, wordt het hormoontje oxytocine aangemaakt. Wel eens meegemaakt dat je gewoon lekker ligt te tongen en ineens zijn paal tegen je heup voelt prikken? Hier kunnen ze niks aan doen: de zenuwen in de lippen van de man stimuleren hun opwinding.  En die opwinding zorgt ervoor dat hun lange Jan klaar is voor actie. Ze behoren niet voor niks tot de erogene zones van de man. Hier kun je dus mooi gebruik van maken tijdens het voorspel. Zoenen, tongen, sabbelen, bijten: leef je uit op zijn lippen. Wissel een beetje af tussen hard en zacht zoenen, geef een showtje weg. Dan zul je al snel merken dat de lampjes op de Eiffeltoren beginnen te branden.

3. De nek

Werk jezelf een beetje naar beneden toe. Mannen hebben net als vrouwen een gevoelige nek. Streel hem hier zachtjes of masseer hem zelfs. Zie de nek als een soort van kleine opwarming. Je kan hem hier ook kusjes geven terwijl je verder gaat met je afdaling.

4. De tepels

Vaak wordt deze over het hoofd gezien bij een man, maar in de tepels zitten nu eenmaal enorm veel zenuwuiteinden. Voor een man dus ongelofelijk geil als je hier wat mee doet. Laat er bijvoorbeeld tijdens het zoenen je vingers overheen glijden, of waag de sprong en ga hem hier likken en bijten als je onderweg bent naar zijn knuppel. Tast wel even af hoe je vent hierop reageert, de ene geniet er namelijk meer van dan de ander.

5. De rug en billen

Misschien niet per se de geilste plek, en wellicht niet een waar je lang wil blijven hangen. Maar in de rug van de man zitten enorm veel spieren en zenuwuiteinden. Hij kan niet alleen enorm ontspannen wanneer je hier wat tijd aan besteed, maar ook opgewondener raken. Streel of masseer hem hier. Of als jullie de stoute schoentjes aantrekken en lekker wild aan het rampetampen zijn, kun je hier even lekker je nagels in zetten. Er zit namelijk een kleine grens tussen pijn en genot.

6. De onderbuik en binnenkant dijen

Teasing, teasing, teasing. Hij zal waarschijnlijk het liefst willen dat je op dit punt gewoon het Koningshuis eert en gaat dansen met zijn Willy. Nog niet doen. Blijf in plaats daar van even lekker chillen bij zijn onderbuik en zijn dijen. Ga met je vinger van zijn navel naar beneden, en weer naar boven. Maak een omweg en streel zijn dijen en bovenbenen, en weer terug naar zijn navel. Je zal merken dat ome Willy als een kool begint te groeien als je de tijd neemt om hem even lekker op te geilen. Leuker voor jullie allebei als hij dadelijk wild als een dekhengst is. Van de navel naar beneden likken/kussen zal overigens ook in goede aard vallen, maar dan raden we je wel aan om zo spoedig mogelijk door te gaan naar stap zeven. We willen namelijk niet dat hij de macht overneemt omdat je hem té gek maakt.

7. Zijn grote vriend

Dan zijn we eindelijk bij zijn hoofdattractie beland. Hoogstwaarschijnlijk heeft hij zich al kenbaar gemaakt. Deze kameraad staat namelijk niet bekend om zijn subtiliteit. Duik nou niet meteen bovenop zijn eikel. Veel vrouwen maken de fout te denken dat ze als een of andere machine op en neer moeten bewegen over de eikel om hem te stimuleren. Totaal niet nodig. Geef aandacht aan zijn ballen en aan het gebied net boven zijn penis. Tijdens het pijpen kun je bijvoorbeeld ook je tong langs de onderkant van zijn stam halen, hier zitten ook enorm veel zenuwen. Speel lekker met zijn joystick, verken wat er te verkennen valt. Er zitten verschillende verdiepingen in de eiffeltoren, klim dus niet meteen door naar de top.

8. Bonuspunten

Voor velen een mythe, een draak die weinigen durven te bevechten. Niet iedereen is mans genoeg om deze grot te durven betreden, maar als je partner down is kan dit hem een groot plezier brengen. We hebben het over de prostaat. Misschien zelfs wel een van de heftigste erogene zones van de man. Deze is het best te stimuleren door een vinger met glijmiddel in de anus te steken en zacht richting de penis te drukken. Aangeraden wordt om dit tijdens het klaarkomen te doen, het blijkt namelijk dat je véél heftiger klaarkomt met een vingertje in je ster. Natuurlijk is dit niet aan iedereen besteed, zelfs de grootste testosteronbom kan een gilletje geven als je op het verkeerde moment een vinger in zijn kont steekt. Bespreek dit dus even voor je het heft in eigen handen neemt, dan weet je zeker dat je awkward situaties voorkomt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *