Dé sekstrends van 2019

sekstrends

Heb jij moeite met het bijhouden van de modetrends? Loop jij nét in je panterprint, is zebra ineens een dingetje? Maak je genitaliën dan maar alvast nat, want op het gebied van seks bestaan nóg meer trends dan in fashion. 2018 was het jaar van BDSM, fleshlights, VR-porno, anale seks en ghosting. Maar als je in 2019 nog een beetje trendy wilt neuken, moet je meegaan met de sekstrends. Wij nemen ze met je door!

Open relaties en polyamorie

Polyamorie kennen we natuurlijk al een tijdje, maar volgens experts pakt deze relatievorm in 2019 écht haar shine. Dit jaar wordt het mainstream en meer geaccepteerd. Monogamie blijft nog wel de norm, maar mensen gaan steeds meer experimenteren met open relaties en andere relatievormen. Hoe Fifty Shades Of Grey vorig jaar iedereen kennis liet maken met BDSM, gaat datzelfde nu gebeuren met open relaties. Hopen we;)

Single ladies

Eén van de grootste trends van 2019 is de stijging van het aantal single vouwen. Niet omdat vrouwen steeds lelijker worden, maar er zelf voor kiezen  om single te blijven en daar helemaal chill mee zijn. Ook wordt er voorspeld dat vrouwen ook langer single blijven. De gemiddelde leeftijd waarop vrouwen in 1971 trouwden was 22,4 jaar. In 2018 was dit al 31 jaar en voor 2019 wordt verwacht dat deze leeftijd nog verder op zal lopen.

sekstrends-2
Credits: Yoann Boyer

Seksspeeltje voor mannen

Waar vrouwen al jaren dood worden gegooid met vibrators, dildo’s en andere speeltjes, zowel online als op beurzen en dildo parties, hebben mannen nog wat in te halen op dit gebied. Volgens Lelo, de toonaangevende seksspeeltjes fabrikant, gaat 2019 het jaar worden waar de industrie zich vol op mannen gaat richten.

Sekspoppen

Neuken met een sekspop gaat het he-le-maal worden in 2019. En dan bedoelen we niet die goedkope, ordinaire opblaaspoppen met hier en daar een gat, maar realistische mannen- en vrouwenpoppen van levensecht materiaal. Verwacht wordt dat we het vroeg of laat allemaal een keer gaan doen met een sekspop. Ze zijn trouwens niet goedkoop, dus ik raad je aan om met de pet rond te gaan in je vriend(inn)engroep en naast een sekspop meteen een fles desinfecterende gel aan te schaffen:)

A.I.

Dit is eigenlijk een toevoeging op de bovenstaande sekspoppen. Sommige modellen hebben namelijk een hartslag en zelfs een ademhaling. Het is bijna freaky, maar in 2019 begint er een revolutie betreft ‘Artificial Intelegence’ op het gebied van seksspeeltjes. Deze zullen binnenkort in staat te zijn om patronen en jouw voorkeuren te herkennen en zich persoonlijk aan je aanpassen. Jij gaat liggen en het speeltje of apparaat doet de rest!

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *