De ultieme plattegrond voor seks in je huis

seks in je huis

Het afgelopen jaar zijn we natuurlijk veel thuis geweest. Het coronavirus hield ons binnen en dat heeft ons op seksgebied creatief gemaakt. Want waarom zou je alleen seks in je bed hebben als er zoveel meer mogelijkheden zijn?

Precies, niet. Er zijn genoeg plekken in huis waar je lekker van bil kunt gaan!

Plattegrond voor seks in je huis

De keuken

We brachten afgelopen jaar veel tijd door in de keuken. En dat heeft ons tot de volgende conclusie gebracht: waar we normaal onze groentes op het aanrecht snijden, is het ook dé perfecte plek om je partner te verwennen. Mocht je ook nog het geluk hebben dat je een wasmachine in de keuken hebt staan. Hop on, zet deze aan terwijl je erop van bil gaat en geniet van een nóg intenser orgasme. Zorg er wel voor dat je alle scherpen voorwerpen aan de kant legt, want die zijn er natuurlijk genoeg in de keuken.

De woonkamer

De woonkamer is het centrum van je huis en afhankelijk van hoe groot deze is, kan je er prima seks hebben. Op de bank (duhhh), maar uit veldonderzoek is gebleken dat eettafels ook perfect kunnen dienen als een solide ondergrond voor seks. In het begin misschien wat hard, maar dat went als snel. De woonkamer is een grote seksspeeltuin, dus wees creatief!

De badkamer

Seks in de douche, you hate it or love it. Maar vergeet niet dat het ook erg lekker kan zijn. Klopt, het is misschien een beetje passen en meten, maar seks onder een warme douche is ene heerlijke toevoeging op je seksleven. Vooral de douchekop kan vooral bij vrouwen voor een extra dimensie zorgen. Pas wel op, want het kan een gladde bedoeling worden onder douche. Leg daarom dus een antislipmat of een handdoek op de grond, je wilt namelijk geen botbreuken oplopen. Heb je een bad? Go for it, hierin kan het liggend én is het probleem van uitglijden meteen uit de wereld.

De gang

In de gang vind je vaak weinig meubels, toch kun je ook gewoon staand seks hebben tegen de muur. Weer eens wat anders dan in bed en mocht je echt next level gaan, probeer het dan zonder ergens tegenaan te leunen. Til je partner op, dan heb je ook je portie krachtranining voor die dag gehad.

De slaapkamer

Het overgrote deel van de mensen geeft de voorkeur aan seks in bed. En die staat natuurlijk in de slaapkamer. Toch kun je hierin ook variëren en doe eens wat standjes die je normaal niet doet. Ben je normaal gesproken niet zo van de speeltjes? Doe dat nu wel! Ben je groot fan van doggy style? Doe dan nu eens de reversed cowgirl. Doe je nooit aan voorspel en ga ja altijd recht op je doel af? Dan is het nu het moment om daar wel tijd aan te besteden. De opties zijn eindeloos.

Credits: Claudia van Zyl