Defqon.1 at Home 21 komt met grooste online experience ooit

Defqon.1 at Home-2

Het is bijna juni en dat betekent dat het aftellen voor Defqon.1 at home 2021 nu écht is begonnen. Na een eerdere aankondig dat het festival uit is gebied naar vier dagen, wordt nu ook de moddervette line-up voor de 2021-editie onthuld. Uiteraard met optredens van de bekendste namen in de industrie, waaronder D-Block & S-te-Fan, Sub Zero Project, Headhunterz, Ran-D, Dr. Peacock & Sefa present Symphony of Freedom, Angerfist, Wildstylez, Phuture Noize, Act of Rage & Rejecta, D-Sturb, Frequencerz: The Wolves are Back, B-front, Sound Rush en meer artiestenvan wereldklasse, belooft het evenement de meest spectaculaire Defqon.1 thuiservaring tot nu toe te worden.

Defqon.1 at Home-3

Defqon.1 at Home

Na een historische eerste editie in 2020, keert Defqon.1 at Home in het laatste weekend van juni terug met een extra vierde dag op donderdag. Deze dag is gevuld met de beste muziek, de meest indrukwekkende line-up tot nu toe en spectaculaire podia.

Naast de optredens kunnen fans van over de hele wereld in het festivalweekend via de gloednieuwe Q-dance Network app een speciale vertoning van POWER HOUR ‘The Movie’ bekijken. Daarnaast zijn er vele andere extra’s in de app te zien waaronder The Gathering, Warrior Workout, The Endshow, Defqon.1 Legends, een enorme Closing Ceremony.

Grootste online experience ooit

Meer dan genoeg content om van Defqon.1 at Home het meest memorabele online event ooit te maken. De line-up bestaat uit meer dan 100 artiesten, variërend van hardstyle helden zoals D-Block & S-te-Fan tot genre pioniers zoals Angerfist en grensverleggende duo’s zoals Frequencerz en Sub Zero Project, biedt voor iedere liefhebber van de hardere stijlen wat wils.

En hoewel we niet kunnen wachten om weer los te kunnen gaan op de festivalweide, kunnen de fans van over de hele wereld kunnen nu genieten van de beste muziek binnen de hardere stijlen in de veiligheid en comfort van hun eigen huis.

Defqon.1 at Home is het eerste event dat gestreamd kan worden via the Q-dance Network app en belooft een van de meest historische muziekevenementen van de afgelopen achttien maanden te worden, live en rechtstreeks in je huis. Om zeker te zijn van een plaats op de eerste rij ga je naar www.q-dance.com/network.

Volledige line-up

Defqon.1 at Home-1