Desperados Seltzer: hét nieuwe zomerdrankje

Desperados Seltzer

Stel je het volgende is voor: je staat heerlijk te flaneren op een feest of festival  staat nog met een bodempje lauw bier in je hand. Weggooien is zonde, want munten zijn kneiterduur. Dus je gooit dat laatste gerstenat in je mik en houdt het met moeite binnen. Jij hebt iets anders nodig. Precies wat Desperados dacht met hun nieuwste drankje: Desperados Seltzer.

Een combinatie van bruisend water, de smaak van limoen én tequila. Met dit nieuwe drankje stapt Desperados once and for all in de populaire wereld van hard seltzer. Deze Desperados Alcoholic Sprakling Water is door de frisse smaak jouw feest- en festivalbuddy en bevat weinig toegevoegde suikers.

Desperados Hard Seltzer

Met de introductie van deze hard seltzer voegt Desperados iets nieuws toe aan het bestaande portfolio en biedt het liefhebbers nog meer variatie. Het drankje bestaat uit bruisend water met een twist van limoen en tequila (4.5% ABV). Deze verfrissende hard seltzer bevat slechts 99 calorieën per 33cl blikje. Dat maakt het de perfecte keuze tijdens een avond uit of een zomerse festivaldag.

Spanning en nieuwe beleving met beide handen aangrijpen

Deze seltzer is speciaal gemaakt voor diegenen die op zoek zijn naar nieuwe ervaringen en hun grenzen durven te verleggen. En laat dat nu precies samengaan met de generatie consumenten die verlangen naar spanning en nieuwe belevingen met beide handen aangrijpen. De hard seltzer van Desperados is een unieke aanvulling op de huidige bieren van het drankmerk. Of je voorkeur nu uitgaat naar een biertje of een verfrissende seltzer: Desperados biedt verschillende opties om op elk moment volop te genieten.

Verkrijgbaarheid

De hard seltzer van Desperados is in Nederland verkrijgbaar bij Jumbo, Plus, Albert Heijn en vanaf volgende week bij grote flitsbezorgers zoals Zapp. De adviesprijs van het 4-pack blik (4x33cl) is €7,92 en voor het losse 33cl blik is dat €1,98. Daarnaast is het product ook beschikbaar in de horeca.

Desperados Seltzer-2