Desperados verstopt 40 ADE Festival passen in Amsterdam

ADE festival passen

YES, it’s that time of the year again. De gele vlaggen wapperen eindelijk weer in onze prachtige hoofdstad en dat kan maar één ding betekenen: Amsterdam Dance Event staat voor de deur. Vanaf woensdag 13 oktober staat Amsterdam volledig in het teken van feestjes en festivals met de allerdikste artiesten van over de hele wereld. Onze knaldrang is hoog en dat blijkt wel uit de vele events die stijf uitverkocht zijn.

Voor diegene die geen tickets hebben kunnen bemachtigen om zijn of haar favoriete artiest na al die tijd weer te bewonderen, krijgt nu toch nog een extra kans op de ultieme party ervaring. Desperados verstopt komen weekend op 9 plekken in Amsterdam in totaal 40 ADE-passen die je toegang geven tot alle events tijdens het Amsterdam Dance Event.

Desperados

Desperados is sinds 2019 als main partner verbonden aan het Amsterdam Dance Event en kan natuurlijk niet wachten tot volgende week. 

“We vinden het natuurlijk geweldig dat ADE dit jaar weer door kan gaan. Je voelt de positieve energie bij iedereen. De organisatie, artiesten en venues zijn er klaar voor om er een onvergetelijke week van te maken, waar party liefhebbers hun geluk niet op kunnen. Onze collega’s hebben de afgelopen weken alle venues weer voorzien van bier en (tap)materialen nadat velen van hen lange tijd gesloten zijn geweest. Het is mooi om te zien dat de populariteit van ADE onverminderd groot is, bijna alle feesten zijn direct uitverkocht”, vertelt Nannette de Koning, Marketing Manager Desperados. 

Ook de mensen die net geen kaartje hebben weten te bemachtigen voor hun favoriete artiesten, maken nog kans op de ultieme party ervaring tijdens het Amsterdam Dance Event. 

“Vanaf aanstaande vrijdag verstoppen we namelijk op 9 iconische party locaties in de stad ADE Festival passen, waarmee je toegang krijgt tot alle ADE-events en je dus kunt kiezen uit ruim 250 evenementen op meer dan 90 locaties.”

Wie twee van de ADE Festival passen wil bemachtigen moet er natuurlijk wel iets voor doen, want ze liggen niet zo maar voor het oprapen. De Koning legt uit hoe de juiste locaties gevonden kunnen worden: “Dit hele weekend worden er verschillende tips vrijgegeven. Wie de aanwijzing weet te ontcijferen, kan de straat op voor de jacht op hun ticket. De eerste die op de juiste locatie de verstopte tickets vindt, krijgt namens Desperados samen met een vriend(in) toegang tot elk ADE-event dat van 13 t/m 17 oktober gehouden wordt.”

Vergoot je kans

Klaar voor de jacht op jouw ADE Festival pas? Trek je dansschoenen vast aan en bereid je voor om je hersenen te kraken en de felbegeerde passen als eerste te bemachtigen. De tips gaan vanaf aanstaande vrijdag 8 oktober live op desperados.nl/ade en worden per mail verstuurd. De hints worden drie dagen lang om 12.00, 14.00 en 16.00 uur vrijgegeven. In totaal worden er 40 passen op 9 locaties in Amsterdam verstopt. Wil jij als eerste alle tips ontvangen? Meld je dan hier aan voor de mailing, je krijgt dan een kleine voorsprong op de rest…

250 evenementen in 5 dagen

Mede door de positieve reacties van de organisatoren die evenementen organiseren onder de ADE vlag, is het mogelijk om het festival te verplaatsen naar toegestane tijden binnen de huidige maatregelen. Inmiddels zijn meer dan 250 evenementen op meer dan 90 locaties vastgelegd in de week van 13 t/m 17 oktober, van 6.00 tot 00.00 uur.

Bovendien wordt er de komende weken nog een groot aantal evenementen en artiesten aan het programma toegevoegd. “Het doet ons, ondanks de beperkingen, goed dat ADE op deze manier de sector kan helpen ondersteunen na een moeilijke periode en dat we gezamenlijk laten zien hoe veerkrachtig we als industrie zijn”, laat de tweekoppige directie van ADE weten.

Het festivalprogramma van het Amsterdam Dance Event is te vinden op de website van ADE en zal de komende dagen in de aanloop naar 13 oktober verder worden aangevuld.