Deze 10 vragen moet je mannen nooit stellen

Vragen stellen

Wij mannen staan natuurlijk bekend als bruut, lomp en gewoon heel onhandig. Zeker waar, we zijn menselijk en maken natuurlijk hier en daar een foutje. Zo kan het wel eens gebeuren dat we aan een dame vragen of ze zwanger is. Zul je altijd zien dat ze dat dan niet is. Klein foutje, maar je weet hoe vrouwen dit op kunnen vatten. Ondanks dat de mannen niet altijd de goede vragen stellen ,hebben vrouwen er ook wel een handje van.

Wat kun je nu wel aan mannen vragen en wat niet? Dat blijft het eeuwige mysterie. Wat we wel weten, is dat er een aantal vragen zijn waar je maar beter ver van uit de buurt kunt blijven. Deze vallen namelijk nooit goed. Take notes:

Deze 10 vragen moet je mannen nooit stellen

1. ”Is er iets aan de hand?”

Soms word je dood gegooid met de vraag of er iets aan de hand is. Soms is er gewoon niks aan de hand en is het helemaal goed. Toch komt deze vraag altijd naar boven. Soms ging het goed, maar door deze vraag een stuk minder. Vraag dit dus niet 5 keer in de week, want dan haal je het bloed onder ze nagels vandaan. Wel lief van je verder.

2. ”Is je vriend vrijgezel?”

Tuurlijk is dit geen rare vraag, maar denk er wel goed over na aan wie je het vraagt. Het kan zomaar zijn dat de jongen juist jou leuk vindt. Terwijl jij alleen maar op zijn vrienden zit te geilen. No hard feelings, maar denk hier dus wel even over na, voor je het constant vraagt.

Vragen stellen
Foto: Mwangi Gatheca

3. ”Vind je haar knapper dan mij?”

Ten eerste moet je sowieso jezelf niet gaan vergelijken met anderen. Je bent wie je bent en dat is goed zo. Verder is dit een absolute strikvraag, stel deze vraag dan ook niet. Je vraagt om problemen, het antwoord zal waarschijnlijk niet goed zijn zelfs als hij ‘nee’ zegt.

4. ”Hoe was je ex in bed?”

Eigenlijk wil je natuurlijk nooit dat je over je ex praat. Het kan natuurlijk geen probleem zijn, maar je laat hem wel aan z’n ex denken. Dit kan goed of slecht zijn. Je speelt in ieder geval met vuur. Je vraagt er eigenlijk om dat hij zijn ex met jou gaat vergelijken.

5. ”Wie is dat meisje?”

Deze vraag kan je gewoon stellen, maar het gaat er wel om hoe je het vraagt. Soms komt dit op een negatieve manier jaloers over en dat wil je natuurlijk niet. Vraag je het rustig en kalm dan is er natuurlijk niks aan de hand. Zit er maar een tikkeltje jaloezie of agressie in de vraag, dan zijn we bang voor een ruzie.

6. ”Kan je misschien niet meer met hun omgaan?”

S.O.S, vraag nooit of hij een persoon niet meer wil zien. Je gaat hem niet verbieden om bepaalde mensen te zien. Dit zorgt alleen maar voor spanning en geeft de indruk dat jij probeert nu zijn leven te bepalen. Je kan hem wel aangeven of mensen een slechte invloed op hem hebben, maar je kan iemand niet dwingen.

Vragen stellen
Foto: Mike Lloyd

7. ”Wat zou je doen als ik er niet meer was?”

Je kan deze vraag altijd stellen, maar je vraagt er wel om. De kans is groot dat het antwoord je niet aan gaat staan. Je laat hem nu sowieso een leven zonder jou inplannen. Dat is niet wat je wil toch?

8. ”Ik wil dat je stopt met afspreken met je vrienden?”

Error, je begint iemand iets te verbieden. Dit is nooit goed als dit moet gebeuren. Je stelt letterlijk een ultimatum op, je wil dat die kiest tussen jou en z’n vrienden. Dat kan hoor, maar dat zal niks goeds doen aan de relatie.

9. ”Met hoeveel dames ben je naar bed geweest?”

Deze vraag zal goed of slecht uitpakken. Je hebt waarschijnlijk al een maximum of minimum in je hoofd en als dit niet klopt heb je al gauw een vooroordeel. Zijn het er weinig, dan heeft die geen ervaring. Zijn het er veel, dan vind je hem minder aantrekkelijk. De vraag heeft een 50/50 kans op een goede uitkomst, óf een goede ruzie.

10. ”Geloof je in soulmates?”

Een hele mooie vraag hoor, maar nogmaals: een hoog ruzie gehalte. Het komt nog wel is voor dat de één er anders overdenkt dan de ander. Dit kan goed zijn, maar kan ook slecht zijn. Je wilt niet opeens ruzie krijgen over de vraag of liefde op eerste gezicht en meant to be bestaat. Het kan wel hoor, denk er alleen wel over na aan wie je het vraagt en of je wel zulke vragen wil stellen. If it feels good, it is good.

Ook benieuwd welke vragen je absoluut niet aan een vrouw moet stellen? Check dan hier het artikel: Deze 10 vragen moet je vrouwen nooit stellen.

Vragen stellen
Foto: Nico Marks