Deze drugs moet je sowieso niet op Ibiza nemen ;)

Ok, Ibiza is een mooi eiland met een kraakheldere, azuurblauwe zee en een machtig mooie natuur. Je vind er goede restaurants, leuke cafés en er paraderen de prachtigste mensen rond. Maar het is ook een plek waar er 24/7 non-stop wordt gefeest. Van mei tot oktober is er elke avond wel een feest te vinden met elektronische muziek, een herhalende beat, en deuntjes waar je spontaan van op je wangen begint te kauwen. Met drugs in je klink kun je helemaal losgaan op deze beats. Ik ken maar weinig mensen die volledig nuchter naar snoeiharde techno luisteren, in de auto, onderweg om boodschappen te doen.

Nee, meestal luisteren we erna a) als we volledig uit onze aardlekschakelaar gaan op een festival, of b) terwijl we een ‘People are Awesome’ compilatie op YouTube aan het kijken zijn.

Maar deze keer ga je geen drugs op Ibiza pakken! Nee, nee, want je hebt de pamfletten gelezen hoe slecht drugs wel niet voor je zijn. Jij bent een verantwoordelijke reiziger die alleen high on life wilt worden.

Redenen waarom je geen drugs moet nemen op Ibiza

Misschien een tikkeltje sarcastisch, maar daar gaan we:)

Alcohol

Je neemt geen alcohol, omdat alcohol gedronken word. In een club drink je het niet omdat het kneitertje duur is, maar waarschijnlijk koop je alsnog een blad baco’s waarna je een kater met je faillissement kunt combineren…

Credits: Burst

Tabak

Je gaat geen peuken roken op Ibiza. Nee, onze generatie vaped. In plaats van sigaretten roken zuigen we op oversized USB’s en blazen we naar-appel-ruikende pluimen uit. We willen namelijk oud worden, ook al zien we er met een e-sigaret uit als ontzettende idioten.

Marijuana

Je rookt geen sla van de duivel op Ibiza omdat je niet met half dichtgeknepen ogen naar de sterren wilt kijken met de vraag: “Hoe groot is het universum nou eigenlijk?”. Je wilt lekker chillen op het strand, lekker eten en van een flesje water genieten. Probeer dat maar eens met een joint in je mik.

Credits: Chris Benson

XTC

Je neemt geen pillen op Ibiza omdat je geen kuddedier bent. Iedereen neemt pillen op Ibiza omdat ze perfect zijn voor de vibe en de muziek op het eiland. Jij bent super uniek, dus pakt sowieso geen pilletje.

Cocaïne

Je pakt geen coke in Ibiza omdat je niet iedere vijftien minuten naar de wc wilt lopen om je neus te poederen. En voor de energie na vier nachten geen slaap hoef je het ook niet te doen. Drink in plaats daarvan gewoon een paar vierdubbele espresso’s, of snuif ze van mijn part, op de wc. Heb je toch een beetje het gevoel te pakken.

MDMA

Je neemt geen MDMA in Ibiza omdat je jezelf niet retegoed wilt voelen en er tegelijkertijd schandalig slecht uitzien.

Ketamine

Je neemt geen special K’ omdat ketamine bedoelt is om paarden plat te spuiten, dus hoe kan het in hemelsnaam chill zijn terwijl je aan het feesten bent?

Heroine

Je neemt geen heroïne op Ibiza, of anywhere else. Als je ook maar een greintje verstand in je flikker hebt zitten begin je hier never nooit aan.

 

Source :
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *