Deze man organiseert de meest extreme vrijgezellenfeesten

vrijgezellenfeest

De vrijgezellenfeesten van Nederlandse mannen komen vaak niet verder dan een potje bowlen of een stomme kroegentocht in een tweedehands penispak, om vervolgens te meeten met de wederhelft van de vrijgezel om een degelijk wijntje te drinken. Dit is NIET oke!

Lee Abbamonte

We willen je daarom graag voorstellen aan de eindbaas Lee Abbamonte. Deze guy verdient zijn geld met het organiseren van de meest extreme vrijgezellenfeesten voor de rijken der aarde. Op zijn 32ste werd Lee de jongste Amerikaan die alle lander ter wereld had bezocht en uit al zijn reizen haalt hij inspiratie voor de stag dos die hij organiseert. Tarief? Vanaf 10k per persoon. Daarom zijn het vooral Wall Street-bankiers en celebs die Lee inschakelen om eens even flink met wat geld te smijten.

Extreem

Lee is niet voor niks zo duur want alles wat hij doet is extreem.  Een weekend Kiev waarbij je met een tank en een arsenaal aan Sovjet-speeltjes los kan gaan op een shooting range loopt natuurlijk in de papieren. Oh ja, en dan vergeet ik nog het vliegen met een straaljager uit de Koude Oorlog.

Een van zijn duurste vrijgezellenfeestje hield hij natuurlijk in Sin City, Las Vegas. De mannen verbleven in de Sky Villa suite van 650 vierkante meter in het Palms Hotel. Dit optrekje was uitgerust met eigen gym (zal niet veel gebruikt zijn), infinity pool met uitzicht over de stad en een leger aan butlers die je op ieder tijdstip van drank voorzien. De dag begon met een helikoptervlucht over de Grand Canyon waarna ze met opgevoerde Ferrari’s gingen racen, schoten met machine geweren in de Mojave Woestijn, BASE-jumpen van het Stratosphere Hotel en eindigde ook hier met een vlucht in een straaljager. Hop, 20k per persoon lichter.

extreme vrijgezellenfeesten

Als je na het lezen van dit artikel nog plannen hebt voor een weekendje Center Parcs voor het vrijgezellenfeestje van je beste maat, krab eens even lekker achter je oren. Nu snap ik dat niet iedereen 10k in een sok onder zijn bed heeft liggen maar ga in ieder geval voor iets origineels. De man gaat trouwen, dit kan zijn laatste dag zijn als fatsoenlijk mens.

Mellowed Out ?

Source :
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *