De ultieme dick pic guide

Touch
// 11 augustus 2019

We bevinden ons in het gouden tijdperk van penisportretten. Sinds de telefoon een camera heeft gekregen gebruiken mannen dit instrument om hun intenties kenbaar te maken aan het vrouwelijk (of mannelijk) geslacht. Het kan een zin als “Hey, neuken?” vervangen, maar we horen er vaak slechte dingen over. De dick pic-cultuur kent ook haar positieve kanten. Daarom hebben we een handleiding gemaakt voor het omgaan met zowel gevraagde als ongevraagde dick pics én het sturen hiervan.

Do’s en dont’s als het gaat om dick pics

First things first. Zomaar random een dick pic sturen is NOT DONE. Ook al is het voor de grap, je kunt er niet van uitgaan dat iemand op een foto van jouw Willie zit te wachten. Zelfs als het naar iemand is die eerder toestemming heeft gegeven, of enige belangstelling heeft getoond in het ontvangen van een dick pic. Omdat je geen enkel idee hebt waar diegene zich bevindt wanneer je hem/haar besluit te verassen met jouw stuk vlees.

Vergeet niet dat het om een digitale interactie gaat, wat betekent dat het moeilijk is te beoordelen of iemand er daadwerkelijk op zit te wachten. Er kan veel communicatie verloren gaan zonder visuele signalen van lichaamstaal en de toon kan verkeerd worden geïnterpreteerd. Zonder een enthousiaste “Ja!” op de vraag of iemand een dick pic wilt ontvangen, hou je hem maar lekker in je broek.

Met toestemming kan het top zijn

Nu we je het begrip ’toestemming’ in je hersenpan hebben laten doordringen, gaan we het over een minder bekend fenomeen hebben. Sommige mensen (inclusief vrouwen) houden namelijk van het ontvangen van dick pics. In de wereld van nu is een naaktfoto sturen via Snapchat eigenlijk gewoon een volgende stap in een relatie van een millenial. Maar het wordt snel weird als het maar van één kant komt. Naaktfoto’s over en weer sturen moet wederzijds zijn overeengekomen. Het is een manier om elkaar te verkennen op afstand, mits je jezelf goed beschermd.

De kunst van een goede dick pic

Geen enkele lul is hetzelfde en dat geldt dus ook voor dick pics. Zelfverzekerdheid in je penisportret is goed, maar wordt niet te arrogant door hem langs vergelijkingsmateriaal te leggen. Waar het om gaat bij het maken bij een dick pic is dat je hem persoonlijk maakt. Degene die jou erom vraagt doet dat niet voor niets. Hij/zij vind jou leuk en je pik waarschijnlijk ook. Zorgt dat het geen stockfoto-equivalent van een penis wordt, want dan kan degene net zo goed zelf gaan speuren op het internet. Doe er van mijn part een strikje omheen of een string, die ze vergeten is mee te nemen. Het gaat erom dat hij/zij weet dat jij het bent, zonder dat je gezicht vol in beeld is. Je weet namelijk nooit waar de foto terecht gaat komen.

Ik weet dat ‘dick pic’ lekker van de tong rolt, maar als je jezelf er comfortabel bij voelt, probeer een ‘dick vid’. Dit geeft je tig nieuwe mogelijkheden om intiem te worden op afstand.

Dick pic’s ontvangen

Er zijn weinig dingen die je privacy meer schenden dan een ongevraagde dick pic. Het is natuurlijk absurd dat er wetten bestaan als de wietwet, waar geen touw aan vast is te knopen, maar geen wetten tegen het lastigvallen van mensen via het internet. Maar hoe kun je nu iemand terugpakken die jou ongevraagd een dick pic stuurt. Heel simpel. Wraak. Maar wraak kan ook leiden tot nog meer ellende en is een risico dat je eigenlijk niet wilt nemen.

Blokkeer degene onmiddellijk op elk kanaal waarmee je met hem in contact staat. Op de meeste platformen bestaat er een report functie waar het ontvangen van ongevraagde naaktfoto’s ook bij staat.

Dus als het aankomt op dick pics sturen, doe het veilig. En zorg er vooral voor dat jouw leuter op het beeldscherm van iemand komt die daar om heeft gevraagd. Slide niet in de DM van een random chick of gast. Not cool bro.

 

Source :