Dimitri Vegas & Like Mike naar EXIT Festival 2019

Dimitri Vegas & Like Mike

Op zondag 7 juli sluit het beste DJ-duo van het moment, Dimitri Vegas & Like Mike de Main Stage van het EXIT Festival 2019 af. Het Belgische duo keert na drie jaar terug naar het Petrovaradin Fort, waar ze eerder een volledig gevulde Dance Arena van een schitterende show voorzagen. Daarnaast is de opkomende band Sofi Tukker ook aan het programma toegevoegd.

Dimitri Vegas & Like Mike

De broers Dimitri en Michael hebben op ‘s werelds grootste festivals gestaan en trokken in het thuisland meer bezoekers dan bijvoorbeeld Madonna en U2. Dimitri Vegas & Like Mike hebben o.a. samengewerkt met namen als Martin Garrix, David Guetta, Diplo en Hans Zimmer. De eindshow op EXIT Festival 2019 belooft er eentje die worden die zijn weerga niet kent.

Tickets

De ticketverkoop voor de 2019-editie is reeds gestart, met een Early Bird actie waarbij een vierdaagse ticket €110 kost. Voor een campingticket betaalt men €33. Daarnaast zijn er ook dagtickets, fan pit tickets en GOLD VIP tickets beschikbaar. Verdere info is te vinden op de website van EXIT.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *