Dit vertelt je vriendin over jullie seksleven aan vriendinnen

seksleven-1

In een hetero relatie heb je als man zijnde ongetwijfeld wel eens het gevoel dat de vriendinnen van jouw vriendin, net wat te veel weten van jullie relatie. En let me tell you, dat gevoel is spot on! 

Vrouwen hebben het nu eenmaal graag over relaties en in het bijzonder jullie relatie tussen de lakens. Jij hebt het idee dat jullie als koppel voldoende praten. Toch voldoe je waarschijnlijk niet aan haar eisen. Dit is te wijten aan de manier waarop mannen en vrouwen met elkaar communiceren. Ook is het vrouwelijk geslacht constant op zoek naar bevestiging van mensen in hun directe omgeving. Vriendinnen, zussen en moeders moeten er allemaal aan geloven. En of je het nu wilt of niet, jullie seksleven wordt ook in de details besproken. Je bent het als guy zijnde waarschijnlijk niet eens met de argumenten, maar boeiend, je doet toch niet mee aan de gesprekken. Als het goed is…

Dit vertelt ze haar vriendinnen

The D

D als in Dick. Van hoe groot hij is, hoe hij smaakt, de geur, tot hoe het voelt als hij met z’n Duitse helm haar baarmoederhals kietelt. Niets is te grof of te persoonlijk. Alles wordt besproken en gedeeld. Waarom? Omdat het belangrijk is voor vrouwen om de penis van haar partner te leren kennen én om uiteindelijk van hem te gaan houden. Dit bespreken met vriendinnen helpt in het proces.

De seks

De daadwerkelijke seks kan natuurlijk niet ontbreken. In welke posities jullie het doen, hoeveel, waar, hoelang je het volhoudt en het gezicht dat je trekt als je klaarkomt. Waarom? Als je seks met elkaar hebt moet je op één lijn zitten. Aan de hand van ervaringen en verhalen van vriendinnen vergelijken vrouwen jullie seksleven en schatten ze in wat voor type je bent.

Interesse

Dit is vrij gecompliceerd. Aan de ene kant heeft ze het over het grote plaatje – de aandacht, sensualiteit en romantiek – aan de andere kant over specifieke zaken – wat je deed met je handen en mond, hoe goed en hoe lang? Waarom? Het draait voornamelijk in de interesse die je toont en je volwassenheid, zowel geestelijk als seksueel. Als je het chill vindt om lekker gepijpt te worden, maar ben je zelf  niet van het beffen? Dan wordt er over je gesproken chef. En terecht, want dan ben je een egoïstisch stuk vreten.

seksleven-3
Credits: Clem Onojeghuo

Prestaties

Ben je in staat om haar klaar te laten komen? Meerdere keren? Doe je iets wat ze nog nooit eerder had meegemaakt. Wordt ze hondsgeil zonder dat jullie überhaupt iets seksueels aan het doen waren. Waarom? Vrouwen vinden seks geweldig, net als mannen overigens, en als de seks goed is versterkt het jullie relatie. Jij bent voor haar vriendinnen de gozer die jou in de seksuele behoeftes kan voorzien.

Zelfvertrouwen?

Vrouwen zijn geprogrammeerd om slechts één ding te onthouden bij bepaalde situaties en dat is hoeveel zelfvertrouwen ze op dat moment hadden. Het zijn de positieve en negatieve gevoelens die haar bijblijven. Dat geldt al helemaal in de slaapkamer. Voelt ze zich comfortabeler met de lichten uit? Hield ze liever haar beha aan? Dan voelt ze zich nog niet helemaal op haar gemak bij je. Waarom? Dit heeft alles te maken met het beste in elkaar naar boven willen brengen. Wat is een betere test dan elkaar volledig bloot te zien?

seksleven-2
Credits: Toa Heftiba
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *