Dit vinden vrouwen belangrijk aan boxershorts

Boxershorts

Voor mannen is de vrouw soms ondoorgrondelijk. Wil je haar een keer verrassen, heeft ze geen tijd of komt het ongelegen. Neem je vervolgens een afwachtende houding aan, wordt je als saaie lul versleten die geen initiatief toont. Kijk naar de eerste keer dat jullie samen het bed deelden: weet jij nog wat ze van jouw ondergoed vond?

Heeft ze er überhaupt op gelet? En zo ja, is er een soort waar je altijd mee scoort? Wij vertellen het je!

Dit vinden vrouwen belangrijk aan boxershorts

Weet dat er één ding is dat duidelijk moet zijn: wanneer een vrouw het om jouw als persoon te doen is, knapt ze niet af op wat je daarbeneden aan hebt. Het kan ook zijn dat ze haast heeft omdat ze maar een ding wil: seks. In dat geval zal je onderbroek binnen no time in de hoek gesmeten worden en valt het haar niet eens op wat je wél of niet aanhad.

Ondoorgrondelijk

De meest gehoorde reactie van vrouwen als je ze vraag wat ze belangrijk vinden aan mannenondergoed is toch wel effen kleurtje, schoon en nieuw. Top, daar kun je in principe alle kanten mee op. Strakke box, naadloos ondergoed of een ruimvallende boxershort. Zou je denken, want hier komt het ondoorgrondelijke van de vrouw naar boven. Ze vinden het wel degelijk raar als jij aan komt zetten met een, let op, effen gekleurde, schone én nieuwe imitatieleer boxershort.

Hoewel jij je dus aan de ‘norm’ hebt gehouden, is dat toch schijnbaar niet wat ze bedoelde.

Maar wat bedoelde ze dan wel? Gewoon, een effen boxershort in één kleur, en dan geen neon, een schone en het liefst eentje die mooi aansluit. Zonder tekenen van eerder gedragen zijn of die vol zit met waspluisjes. Volgens de gemiddelde vrouw moet je onderbroek niet iets zijn wat de aandacht op zichzelf vestigt, maar jou als man omhoog lift.

Wel vreemd, zij in een kleurige lingerieset en de man moet in degelijke, effen boxershorts rondlopen. Maar daar ruziën jullie samen maar verder over;)

Boxershorts-2
Credits: Lucas Ribeiro