Dit zijn de lekkerste damesgeuren voor de herfst

Damesgeuren-1

Hoewel het deze er week misschien nog niet zo uit ziet, de herfst komt er toch echt aan. En dat vraagt om een geur die past bij het seizoen. Waar vorige week de heren aan de beurt waren, draait het deze week om damesgeuren.

In de herfst kies je voor verleidelijk zoet en warm of ga je voor kruidig en krachtig. Inspiratie nodig? Dit zijn de lekkerste damesgeuren voor de herfst.

De 5 lekkerste damesgeuren voor de herfst

GUCCI – MEMOIRE D’UNE ODEUR

De Romeinse kamille van Gucci Mémoire d’une Odeur is opgebouwd uit Indische koraaljasmijn voor zachtheid, kostbare musk voor diepte en nobele houtnoten van warm sandelhout en subtiel cederhout, krachtige bomen met diepe wortels met een onweerstaanbare vanille geurnoot.

GUERLAIN – MON GUERLAIN

Dit geurtje is opgebouwd als een boeket: de florale geursignatuur van Mon Guerlain – sambacjasmijn en carlalavendel – worden gecombineerd met neroli en roos voor een vrolijke en stralende geurzetting. De Mon Guerlain zit geborgen in de vierlobbige fles waarvan de krachtige strakke belijning mooi contrasteert met de sensuele rondingen, een knipoog naar de veelzijdige facetten van de vrouw.

MUGLER – ANGEL

Licht en met een onverwachte frisheid; Angel Eau de Toilette van Mugler is als de eerste herfstdagen. Met mandarijn, ceder en pioenroos. Bloemig en warm, de ideale najaarsgeur!

LANCÔME – IDÔLE

Idôle is een geur die ergens voor staat. Een geur voor de vrouw met ambitie, die haar eigen regels bepaalt.
Een geur voor de vrouw die altijd trouw is aan zichzelf. Dit geurtje combineert het frisse van de roos en jasmijn met het warme van bergamot en musk.

YVES SAINT LAURENT – LIBRE

Libre is de geur van een sterke, brutale en vrijgevochten vrouw die volop van het leven geniet. Het luchtje heeft een warme bloemengeur met lavendel, musk en oranjebloesem.