Dit zijn de meest smerige cocktails ter wereld

smerige cocktails-1

Normaal gesproken drink je een cocktail omdat het lekker is. Zoet, bitter of zuur en een flinke scheut alcohol in een fancy glas is een mooie manier om de avond af te trappen. Toch bestaan er een aantal gruwels van cocktails waarvan je denkt: “waarom?”.

Dit zijn de meest smerige cocktails die op onze aardbol geschonken worden.

The Sourtoe

We beginnen sterk in de lijst van meest smerige cocktails: The Sourtoe. Mocht je het nice vinden om een cocktail te drinken waarin een gemummificeerde teen drijft, dat kan. I shit you not, maar in The Sourtoe Cocktail Club kun je op verzoek een geamputeerde grote teen van rumsmokkelaar Louie Liken in je cocktail gemikt krijgen. Deze teen drijft sinds 1920 al in een pot alcohol en mag af en toe een duikje nemen in whiskey voor een lekkere Sourtoe cocktail. Proost!

The Mohawk

Whiskey drinken met een sigaar is best classy. Maar een cocktail die naar tabak smaakt is toch echt niet ok. Bij bar Lafitte in San Francisco kun je The Mohawk bestellen. Dit duivelse mengsel van tabaksbladeren en whiskey smaakt waarschijnlijk naar de gele vingers van je hevig besnorde oom die per dag twee builen zware Van Nelle wegpaft. Bah. De cocktail ziet eruit zoals je van een cocktail met tabak verwacht; bruin en troebel. Misschien iets voor als je moeite hebt met stoppen met roken?

smerige cocktails-2
The Playboy Club

The Aunt Roberta

Dit drankje ziet er op zich best appetijtelijk uit. Maar dit is een gevalletje schijn bedriegt. The Aunt Roberta is namelijk de meest alcoholische cocktail die er is. Niks mixen met water, sapjes of fris. Deze cocktail bestaat met gin, absint, wodka, brandewijn alleen uit sterke drank. Van alleen kijken naar dit drankje uit Alabama wordt je al straalbezopen.

The Bacon Martini

Weinig dingen maken een mens zo blij als een lekkere plak bacon. Dun, dik, gebakken of verbrand, iedereen heeft een voorkeur hoe dit stukje hemel moet worden bereid. Maar ik geloof niet dat iemand ooit heeft gezegd: “in mijn Martini”. De Bacon Martini bestaat uit appelsap, butterscotch en bacon-infused wodka. Deze cocktail bewijst dat bacon niet overal bij past…

Credits: Ricardo DeAratanha / Los Angeles Times

The Bubble Bath Martini

Deze cocktail wordt samengesteld uit lychee, maanzaad en een lavendel-achtige vloeistof met schuim van rozenextract. Natuurlijk is een bubbelbad niet compleet zonder gele rubberen eend en deze drijft dan ook vrolijk rond in het schuim. Dit goedje is te bestellen in de Bohemian Lounge, een populaire hotspot in London. Het enige waar ik aan kan denken is die keer dat ik m’m mond weer eens met zeep moest spoelen omdat ik een scheldwoord zei. Dit is not done...

Source :
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *