Dit zijn de meest voorkomende seksblessures

Touch
// 9 oktober 2020
seksblessures

Wanneer tijdens de seks de hormomen door je lijf gieren, kun je je nog wel eens in onhandige bochten wringen. Het kan zelfs zo wild, intens en ruig worden, dat het tot een van de seksblessures leidt.

Tijdens deze spannende avonturen kun je heel wat blessures oplopen. Sterker nog, 1 op de 3 mensen krijgt ooit in zijn of haar leven te maken met een verwonding tijdens de daad. Het klinkt nu misschien grapppig, maar als jij straks diegene bent die hiervoor naar de dokter moet, lach je wel anders. Dit zijn ze dan: de meest voorkomende seksblessures.

Dit zijn de meest voorkomende seksblessures

Blaasontsteking

Dit is een bekende. Wanneer je niet braaf gaat plassen na de seks, staat (vooral) bij veel vrouwen de volgende dag een blaasontsteking te wachten. *Zucht*…. oneerlijk.

Speeltjes

Dit is je grootste nachtmerrie. ‘Seksspeeltjes’ die eigenlijk helemaal geen speeltjes zijn toch down under gebruiken en dan schade aanrichten of ze er niet meer uitkrijgen. Het zou hierbij vooral gaan om seksspeeltjes waarvan het handvat is afgebroken of kleine voorwerpen die tijdens het gebruikt ‘kwijt raken’ in een vagina. Leg dat maar eens aan de dokter uit. Awkward!

Verrekte of gescheurde spieren

Deze is gelukkig minder heftig. Door alle Kamasutra kapriolen die sommigen uitvoeren verrekt of scheurt er hier en daar nog wel eens een spier. Pijnlijk, maar minder beschamend. Met een makkelijk smoesje bij de dokter kom je hier nog goed vanaf.

Geknakte piemel

Aiii, van het idee van een geknakte pielemuis gaan je nekharen wel overeind staan. Ook hiervoor zul je wel naar een arts moeten. Knap lullig.

Nekklachten

Tijdens de seks je nek iets te ver of te snel draaien waardoor je de aankomende week liever met een nekbrace zou lopen. Seksen is op eigen risico dus.

Brandplekken

De avonturiers onder ons verkassen tijdens de vrijpartij nog wel eens richting een ander gedeelte van het huis. Daarom komen brandplekken van het tapijt regelmatig voor in het rijtje van seksblessures. Fijn..

Schouders, sleutelbeen en ribben

Deze botten zijn vaak de sjaak als het gaat om seksblessures. Gekneusde schouders, sleutelbeen of ribben of bijvoorbeeld een schouder uit de kom. Deze dingen doen allemaal vreselijk veel pijn. Volgende keer dan maar iets rustiger aan?

Uitgescheurde vagina

Wanneer het mannelijke derde been in kwestie opeens maatje XXL blijkt te zijn of de vrouw niet opgewonden genoeg is. Ouch. Misschien iets meer tijd investeren in het voorspel?

Gebroken vingers

Nog eentje voor de enthousiastelingen en Kamasutra liefhebbers. Wanneer je je in gekke posities wurmt, kan er hier en daar nog wel eens een vingertje knakken, breken of kneuzen. Voor jou dus geen vijftig tinten grijs, maar vijftig tinten rood, blauw, paars en andere kleuren die een gewonde vinger kan hebben.