DJ Hardwell stopt ermee

Hardwell

De hele DJ-wereld wordt vandaag opgeschrikt met het nieuws dat Top-DJ Hardwell ermee stopt. Hardwell – echte naam Robbert van de Corput – laat in een persoonlijk bericht weten dat het leven als DJ hem te veel tijd vergt ‘een normaal persoon’ te zijn. Hij besefte de laatste naar eigen zeggen dat er ‘nog zoveel dingen zijn’ die hij wil delen met familie en vrienden, maar daar met zijn drukke bestaan geen tijd voor heeft.  “Zo veel wegen die ik graag zou willen verkennen, maar 24 uur per dag Hardwell zijn laat te weinig energie, liefde, creativiteit en aandacht over voor mijn leven om dat als een normaal persoon te doen. Het voelt als een achtbaan die niet meer stopt.”

De 30-jarige DJ/Producers maakt daarom zijn agenda ‘voor onbepaalde tijd’ leeg en schrapt alle interviews, deadlines en releasedata. Gisteren trad hij nog op in Ibiza, maar dat zou voorlopig wel eens zijn laatste solo-optreden kunnen zijn. Hij zal nog wel zijn ‘All Ages’ show in de Ziggo Dome afmaken en optreden tijdens ADE op 18 oktober.

Fans

Hardwell zal wel blijven musiceren, want het bloed kruipt nu eenmaal waar het niet gaan en bedankt zijn fans voor all steun. “Ik zal het nooit loslaten en zal er altijd naar streven contact te houden met mijn fans. Het is jullie liefde en toewijding voor alles wat ik heb gedaan dat me heeft geholpen op meer manieren te ontwikkelen dan ik ooit had kunnen bedenken, en ik besef dat ik alles aan jullie verschuldigd ben. Mijn oprechte hoop is dat we samen deze reis kunnen voortzetten. Ik wil sterker dan ooit terugkomen, maar voorlopig zal ik vooral mezelf blijven.”

DJ Mag riep Hardwell verschillende keren tot ‘Beste DJ ter wereld’ uit en schaarde zich daarmee in hetzelfde rijtje als Tiësto, Armin van Buuren en Martin Garrix. Ook stond Hardwell in de top-10 best betaalde DJ’s ter wereld, met een inkomen van $13 miljoen.

Hulde voor Robbert dat hij aangeeft aan zijn limiet te zitten en ervoor kiest om alles even los te laten. Neem je tijd gabber!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *