DJ Sam Feldt introduceert hét nieuwe middel tegen je kater

We kennen ze inmiddels wel, de katerremedietjes. Maar tenzij jij bereid bent om een flink bedragje neer te tellen voor een ‘katerinfuus’, zijn de meeste niet erg effectief. Wonderdrankje hier, magisch pilletje daar: de realiteit blijkt echter hard. Een echt wondermiddel voor een realistisch prijsje bestaat op de Nederlandse markt nog niet. Tot nu toe dan, want het lijkt erop dat hier binnenkort verandering in gaat komen. DJ Sam Feldt heeft samen met de eigenaar van shotjesketen Chupito’s een nieuwe katerremedie ontwikkelt die het einde zou kunnen betekenen van de gevreesde kater.

Met dit wondermiddeltje zijn katers misschien wel verleden tijd

In Amerika kennen ze het allemaal: Work hard, play hard. En hoewel wij in Nederland ook niet vies zijn van hard werken, maar vooral ook hard zuipen, zijn we hier nog niet zo ver met de katermiddeltjes als onze vrienden in de VS. DJ Sam Feldt zag dit, en besloot dat hier verandering in moest komen. Met zijn drukke leven waarbij hij enorm veel werkt, en natuurlijk drinkt, miste hij wel degelijk een middeltje waarmee hij zijn katers de kop in kon drukken.

In een reisje naar Las Vegas zag hij dat er daar véél meer aandacht en oplossingen waren voor de vreselijke katers die we allemaal wel eens ervaren hebben. Daarom besloot hij hier inspiratie uit te halen. Tijd voor verandering in de terror die we allemaal moeten doormaken op zondagochtend.

Zijn nieuwe katermiddel, Bright Nederland, komt vanaf volgende week donderdag op de Nederlandse markt. Het is natuurlijk niet het eerste katermiddel dat we gezien hebben, maar als we Sam Feldt moeten geloven wel degelijk de effectiefste. De DJ geeft namelijk garantie op de werking van het middeltje: niet goed, geld terug. Het katermiddel bestaat uit twee poeders die je oplost in het water.

Het eerste poeder is Bright Night, deze neem je voor je gaat stappen en hierin zitten vitaminen en mineralen die je helpen om de alcohol af te breken. Het bevat daarnaast behoorlijk wat cafeïne zodat je lekker energiek blijft gedurende de avond. Hij noemt het ook wel: Red Bull plus, plus, plus. Het tweede poeder, Bright Day, neem je the morning after. Dit poeder zou er dus voor moeten zorgen dat je jezelf binnen 15 minuten beter voelt. ‘Niet goed, geld terug.’, voegt de DJ eraan toe.

De twee poeders gaan samen €7,95 kosten. Als het werkt, is dat dus een behoorlijk mooi prijsje. Je kan het middeltje vanaf volgende week online, maar ook in een pop-upstore in Amsterdam kopen.  (Lekker handig tijdens ADE, you’re welcome.)

Source :
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *