Binnenkort op Netflix: een documentaire over het faliekant mislukte Fyre Festival

Fyre Festival

Vorig jaar zou in twee weekenden het abnormaal luxe Fyre Festival worden gehouden op de Bahama’s. Kaartjes gingen voor duizenden euro’s over de toonbank en het zou het meest exclusieve festival evah worden. Nou, het bleek dus op één grote ramp te worden en mensen spraken zelfs over The Hunger Games taferelen. De organisator ging zelfs de bak in en Netflix zou Netflix niet zijn als ze hier geen documentaire over zouden maken. En dat deden ze dus!

Fyre Festival

Streamingservice Hulu kondigde afgelopen lente al een documentaire over het faliekant mislukte Fyre Festival. Nu heeft zwaargewicht Netflix ook onthult een duit het zakje te doen met ‘Fyre’, een documentaire over de boevenpraktijken van Billy McFarland en Ja Rule. De documentaire zal vanaf 18 januari 2019 te zien zijn op Netflix en geeft een first-hand look in de crash van het festival, verteld door de ogen van de organisatie zelf.

De documentaire is geregisseerd door Chris Smith en geproduceerd door Vice Studios. Library Films en Jerry Media. Check de eerste trailer van de docu hieronder.

Source :
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *