Mysteryland documentaire ‘Tomorrow is a Mystery’ vanaf vandaag te bekijken op Prime Video

Tomorrow is a mystery-2

Het verhaal van Mysteryland begint in 1993, wanneer een stel piepjonge festivalorganisatoren de hele wereld kennis lieten maken met het dancefestival. Op de golven van keiharde dance beats groeit het festival uit tot een kleurrijk, divers en zintuigprikkelende totaalbeleving. Het magische evenement gaat veel verder dan alleen de muziek. Mysteryland groeide uit tot ‘s werelds langstlopende dancefestival. Een evenement dat veel verder gaat dan handen in de lucht bij een gezellige DJ.

Documentaire: Tomorrow is a Mystery

In deze speciale documentaire gaan ze terug in de tijd en worden de bijzondere ervaringen gedeeld van gabbers uit de jaren 90, welbekende artiesten van toen en nu en festivalgangers met ieder een eigen verhaal zoals een groep vrienden die met de as van een overleden vriendin op de dansvloer staat, terwijl bij een ander podium een huwelijksaanzoek plaatsvindt.

‘Tomorrow is a Mystery’ zoekt antwoord op de vraag naar de diepere betekenis van een festival. Wat betekent een festival voor een mens? Is het dansen op de vulkaan? Of is het een spirituele ervaring? Hoe kun je je verbonden voelen met duizenden wildvreemde mensen.

De docu is een achtbaanrit langs de antwoorden op deze vragen. Vol waanzinnige archiefbeelden uit drie decennia, een briljante selectie oldskool dancetracks en interviews met artiesten waaronder Armin van Buuren en Cynthia Spiering, bezoekers, experts en oprichters.

Drie dagen, 130.000 mensen van over heel de wereld, 20 stages, 1 gedeelde energie en ontelbare verhalen van de afgelopen 30 jaar. Bekijk hier de line-up voor de spectaculaire 2024-editie, want dit gaat weer een banger van een festival worden!

Trailer

Check hieronder de trailer en beleef de eerste unieke filmbeelden, die door de jaren heen op en rondom Mysteryland zijn geschoten. Tomorrow is a Mystery is vanaf vandaag (6 juni) te zien op Prime Video. Een absolute must-see voor fesivalliefhebbers!