Down The Rabbit Hole 2022: Na twee jaar weer terug en hoe!

Down the rabbit hole-1

Hij stond weer op de menukaart; het beste middelgrote festival van Europa. Ruim 40 duizend bezoekers keken afgelopen weekend op de door de konijn genoemde stages naar onder andere: Gorillaz, Erykah Badu, Disclosure, Goldband, Moderat, Bicep en nog veel meer

Bij de eerste editie in 2014 zeiden de organisatoren van het festival dat ze willen dat mensen op een plek belanden die voelt alsof hij er altijd al was. Alsof de bezoekers echt in een andere wereld belanden en vandaar de naam. Mojo concerts mag terugkijken op een enorm geslaagde editie. Mellowed was er en praat je graag bij!

Spin-off van Lowlands?

Of we Down The Rabbit Hole: “Het kleine broertje van Lowlands” mogen noemen? Nou wat ons betreft niet meer want het is zoveel meer dan dat. Het festival is in razendsnel uitgegroeid tot een statement. Shows van Anderson .Paak, De Jeugd van Tegenwoordig, The War on Drugs, Iggy Pop en Queens of the Stone Age passeerde de revue en ook afgelopen jaar stonden er weer keiharde headliners op het podium.

Down the rabbit hole-2
Credits: Down The Rabbit Hole

Acteur of actrice worden op DTRH

Afgelopen jaar stond de Prime Video Casting Agency op DTRH en haalde het Hollywood gevoel naar de Groene Heuvels. Vlak naast de Hotot Hills kon je figureren of een hoofdrol spelen in een film of serie. Elke middag ging Prime Video Casting Agency op zoek naar onontdekt talent en daar kon iedereen bij zijn. Want deze unieke talentenjacht was vrij toegankelijk voor alle festivalgangers en vet om eens van dichtbij mee te maken. Professionele regisseurs zoals Marc Willard (o.a. Baantjer), Roxanne Stam (o.a. Penoza) en Caston Cohen Rodriques (o.a. GTST) plukken potentiële kassamagneten van de tribune om beroemde scènes na te spelen. Kreeg jij het voor elkaar om een of meerdere van deze regisseurs te verrassen? Dan maakte je zelfs kans op een kleine rol in een Amazon Original!

Blind Dinner Date

Een date scoren met dat leuke meisje die je gisteren nacht tegenkwam op het festival? Ook dat kon bij Prime! Een hapje, drankje en een bijpassende film; Prime Video zorgde voor de vonk, jij voor de brandende liefde.

Mocht Down The Rabbit Hole nog niet op jouw festival agenda staan, doe jezelf een plezier en zet deze er volgend jaar in met de dikste viltstift die je kunt vinden. Je zult ons dankbaar zijn:)

Down the rabbit hole-3
Credits: Down The Rabbit Hole