Drie technieken om van lastige mannen af te komen in de kroeg

Het valt af en toe niet mee om een vrouw te zijn. De meesten van ons hebben het vast wel eens meegemaakt: de struggles van een avondje stappen, zonder constant met zelfverdediging bezig te zijn. Handje op je kont hier, opmerking over je tieten daar. Als we lastige mannen negeren zijn we arrogant. Als we een drankje aan nemen, maar vervolgens niet met iemand mee naar huis gaan, zijn we preutse trutjes.

Natuurlijk is het niet altijd erg als je aangesproken wordt, by all means: het kan juist leuk zijn als een jongen het initiatief neemt. Maar er zitten altijd van die gozers bij die nét iets te ver gaan. Het type man dat uitstraalt: ik-heb-al-maanden-geen-seks-gehad-en-moet-en-zal-vanavond-iemand-penetreren. Dus is het weer eens zover? Heb jij een wanhopig gastje aan je broek hangen, maar weet je niet wat je ermee aan moet? Met deze drie technieken schud je deze akelige beestjes binnen no time van je af.

Drie technieken om de lastige mannen in de kroeg van je af te schudden

1. Doe alsof je doof bent

Zaterdagavond. Sta je weer lekker met je vriendinnen de billen te schudden op een fout Bizzey-nummer. En voor je het weet ligt er weer een hand op je billen. Daarna zal het niet lang duren voor één of andere rare knakker aan je vraagt of je iets wil drinken. Geen interesse, maar zie je al meteen aan zijn smekende oogjes dat het een volhoudertje is? Kijk hem aan en begin te gebaren.

Je verstaat hem niet, je verstaat sowieso niemand hier. Huh, was je aan het dansen? Je hoorde geen muziek hoor. Nee, jij bent namelijk hartstikke doof. Dover dan je 94-jarige oma. Om het extra dramatisch te maken, kun je nog een aantal oerkreten uitslaan. Lekker met je bieradem in zijn neus. Als je het helemaal goed wil doen ga je full on Hellen Keller en doe je ook nog eens alsof je blind bent. Ga met je kleffe handen over z’n gezicht, alsof je niet ziet wie er voor je staat. Wedden dat die arme jongen maakt dat hij wegkomt!

2. Trek een gezicht

Misschien ben je Miss Holland, of misschien ben je niet de knapste. Maar het kan altijd lelijker. Maak je bovenlip droog en leg hem op je voortanden. Kijk zo scheel mogelijk en laat die onderkin van je ontpoppen tot zijn ware kracht. Kijk de kerel in kwestie aan, maar zeg niks. Grote kans dat hij eerst moet lachen. Misschien een stootje tegen je schouders, zo van: “ha-ha gekkie”. Hierop moet je wederom niet reageren. Blijf de ander aanstaren en reageer op niets wat hij zegt.

De gemiddelde man zal het hier opgeven, omdraaien en walgend weglopen. De andere optie is dat hij blijft staan en met je blijft communiceren. Misschien een beetje gefrustreerd, maar vol wanhoop zal hij dan proberen om je normaal te laten kijken. Waarschuwing: je hebt in dit geval een ware krijger aan de haak geslagen. De oplossing? Blijf gewoon in je rol. Your mama didn’t raise no quitter. Vroeg of laat zal hij het opgeven, geloof mij maar.

3. Begin over je liefde voor paarden

We weten dat de meeste vrouwen onder ons meestal gaan voor de: “ik heb een vriend” of zelfs de “ik val op vrouwen”. Maar vertel eens, hoe vaak helpen deze smoesjes? Ik kan namelijk uit eigen ervaring zeggen: niet heel vaak. De “ik heb een vriend” loopt meestal uit op een reactie als: “ik zie hem nergens hoor…”. De “Ik val op vrouwen”, of het nu waar is of niet, loopt meestal uit op: “bewijs dan, zoen eens met elkaar”. Heb jij natuurlijk allemaal geen zin in. Of wel, maar zelfs als je lekker met je vriendin begint te tongen is dat geen garantie dat ze daadwerkelijk weg gaan. In tegendeel zelfs. De oplossing voor deze situatie?

Begin over je liefde voor paarden. Je schattige pony Crystal en haar zusje Star. Hoe lekker jij gaat op paarden, dat paarden jouw leven zijn. Hoe hij ook reageert, blijf praten over paarden. Paarden, paarden, paarden. Want wat hou jij verdomme veel van paarden. Doe een paard na, galoppeer door de kroeg. Vraag of hij mee op paardenreis wil, of hij je paardenstickers wil zien. Hinnik naar hem als hij het onderwerp veranderd, google paardenfoto’s en blijf ze aan hem laten zien. Want laten wij je beloven: geen enkele man wil luisteren naar geratel over een of ander beest. Gegarandeerd succes als je het goed uitvoert. Hier alvast een mooie foto van een zwoel paard om je op gang te helpen.

Foto: Ivan Bertona

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *