Dromen over seks: verschillen tussen mannen en vrouwen

dromen over seks

We doen het allemaal; dromen over seks. Wanneer je single bent heb je vrij spel. Je kunt werkelijk een erotisch avontuurtje hebben met iedereen. Wanneer je een relatie hebt kan het uiteraard ook voorkomen dat je wakker wordt uit een sexy droom waarin jouw partner even geen rol heeft mogen spelen. Dat kan voor verwarring zorgen of misschien zelfs een beetje een schuldgevoel geven. Maar is dit hetzelfde bij mannen en vrouwen? Of werkt het allemaal net even wat anders? Mellowed zocht het voor je uit!

Dromen over seks bij vrouwen

Het is een feit: vrouwen dromen over hele andere dingen dan mannen. Waar vrouwen het vaakst over dromen is over seks met een vriend of vriendin. De runner-up is seks met collega’s. Wat opvallend is, is dat deze twee bij mannen juist helemaal onderaan staan. Waar vrouwen nog meer over dromen is over one night stands. Blijft toch sexy. Toch is er ook goed nieuws voor de mannen; dromen over seks met de partner blijft ook populair. Hoop wel dat je niet vreemdgaat in de droom, heren. Dat gebeurt namelijk ook nog wel eens in zo’n droom. Als laatste staat ook nog seks met ex-partners op de lijst. Tja, jullie zijn toch niet voor niks ooit partners geweest.

Erotische dromen bij mannen

Toch zijn mannen ook niet heilig. Seks met een ex-partner staat bij mannen namelijk met afstand op nummer één. Dromen over seks met een beroemdheid staat bij mannen op twee. Toch dromen mannen gek genoeg over een partner die vreemdgaat. Niet echt de droom die je wilt hebben. We hebben wel een geruststelling voor de mannen. Vrouwen dromen hier namelijk in de meeste gevallen niet over. Dat is dan weer fijn. Wat mannen ook fijn vinden is dromen over seks in het openbaar of seks met meerdere mensen.

We kunnen dus wel stellen dat dromen over seks bij mannen en vrouwen zeer anders zijn.

Credits: We-Vibe WOW Tech
Source :