Drumcode Festival: een heerlijk alternatief | Win 2×2 kaarten

Drumcode Festival-2

Het leven van een festivalganger gaat niet over rozen. Door het enorme aantal festivals dat ons kikkerlandje reik is lijden we aan keuzestress, derdegraads FOMO en weten we soms niet op welk festival we nou wel of niet moeten flaneren. We begrijpen het helemaal. Neem nou het weekend van 18 augustus: Decibel Outdoor, Lowlands, STRAF_WERK, allemaal superdikke festivals. Maar wil je een keer iets compleet anders, dan is Drumcode Festival op de NSDM-werf de place to be 18 augustus. Waarom? Nou, dat leggen we je graag haarfijn uit.

3 redenen waarom je 18 augustus naar Drumcode Festival moet

First of his kind

Het spiksplinternieuwe festival heeft zijn naam te danken aan Drumcode, het technolabel van de Zweedse technoheld Adam Beyer en wordt mede georganiseerd door Awakenings. En we weten natuurlijk allemaal hoe tof Awakenings is. Drumcode speelt een grote rol in de ontwikkeling van techno en krijgt met Drumcode Festival dus een geheel eigen platform. About fucking time!

Line-up

Op Drumcode Festival kun je alleen maar artiesten verwachten die en nauwe band met Drumcode en het onafhankelijke broertje TrueSoul hebben. Denk aan namen als Joseph Capriati, Amelie Lens, Pan-Pot, Nicole Moudaber en Ida Engberg. Uiteraard kruipt Adam Beyer ook achter de knoppen evenals Bart Skils, Ilario Alicante, Dense & Pika, Enrico Sangiuliano en Layton Giordani. Just to name a few. Check hier de volledige line-up.

Je kunt er gratis heen

Er zijn nog tickets verkrijgbaar via de website, maar als jij goed met woorden bent kun je er voor noppes heen. Wij geven namelijk 2 x 2 kaarten weg voor Drumcode Festival op 18 augustus. Wat moet je doen om kans te maken? Easy. Je stuurt in twee woorden een mailtje naar  [email protected] die omschrijven waarom jij er bij wilt zijn, en wie weet sta jij met je mik op Drumcode Festival. Choose wisely young padawan, hier wil je namelijk bij zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *