Bier zuipen en sporten tegelijk? Met dit dumbell bierglas kan het!

dumbell bierglas

Wasbordjes en afgetrainde lichamen hebben we allemaal lekker in 2019 laten liggen. 2020 is niet zo gelopen als we op voorhand gedacht hadden en met het sluiten van de sportscholen door het coronavirus hebben we inmiddels een aardig speklaagje op onze botten zitten. Maar het wordt weer tijd om actief te worden. De zomer komt er immers aan en met de versoepelingen die in het verschiet liggen moeten we wel voor de dag kunnen komen op het strand. Wat als ik je zeg dat je sporten nu kunt combineren met je favoriete bezigheid: bier drinken. Juist, lekker gewichtheffen én bier drinken op hetzelfde moment. Winning!

Dumbell bierglas

Dit bierglas is namelijk gemaakt in de vorm van een dumbell. Voor de leken onder ons, dat is een gewicht. In het dumbell bierglas past maar liefst 25 oz, ofwel 768 milliliter van je favoriete goudgele drankje. Maar het beste van alles: hoe meer je drinkt, hoe lichter het gewicht wordt, en hoe minder zwaar de work-out dus is. Het gewichtglas kost je 30 Amerikaanse dollars, maar dan krijg je twee glazen en kun je dus allebei je armen trainen.

Hebben?

Met dit dumbell bierglas ga jij gegarandeerd punten scoren op een feestje, wanneer dat weer mag dan hè. Je kunt ze bestellen op de site van Gemsho Glass. Sporten was nog nooit zo leuk!