Edging: dit is waarom je het MOET proberen tussen de lakens

Oké, tering hip: edging. Nee, het is niet het begin van een zin die eindigt met ‘…naar de supermarkt.’ of ‘…eerder naar huis omdat hij blauwe ballen had.’ Het is een trend op het gebied van seks. De uitleg is simpel: het stimuleren van jezelf of de ander totdat hij/zij bijna een hoogtepunt bereikt, vervolgens vlak voor dat moment te stoppen en rustig door te stimuleren, zodat je dit nogmaals kan doen. En nogmaals. En nogmaals. Om ten slotte een orgasme te krijgen van 180 op de schaal van Richter.

En dit is dus mogelijk bij zowel mannen als vrouwen. Maar het vergt wat techniek. Gelukkig zijn wij er om je te helpen:

Edging: zo werkt het

Living on the edge

Edging vergt vooral oefening. Wil je het zélf toepassen? Dan zul je veel (met jezelf) moeten oefenen om je lichaam en geest zo sterk te maken om iets heel prettigs met de juiste timing af te kappen. Doorgaans is dit bij mannen lichamelijk nog een stukje lastiger omdat de zwemmers al op de startblokken staan.

Randje boord

Daarnaast is het natuurlijk ook nog eens makkelijker met jezelf als dat je het in de praktijk wil brengen met een bloedgeile partner. Al zit daar ook variatie in. Je kan het als volgt zien: edging is als koorddansen, als je met een prachtige vent of meid bezig bent. Maar met een hork is het als een ritje op de snelweg. Je raakt er niet zo snel vanaf. Tenzij je heel dronken bent natuurlijk! En dat geld dus ook in bed… 😉

Succesvoller

Uit onderzoek is gebleken dat mensen die de kracht hebben om hun orgasme te kunnen controleren, ook succesvoller in het leven zijn. Niet per se alleen omdat ze dit kunnen, maar omdat ze ook in staat zijn andere prettige dingen uit te stellen of uit de weg te gaan, omdat ze een bigger picture zien.

Achter het randje, Edgar

Misschien nog wel mooier is om je bedpartner de kans te geven om aan edging te doen. Als jij goed getraind bent en jullie zijn goed op elkaar ingespeeld, heb jij nog meer dan hij/zij het orgasme onder controle. Werk, zoals bekend, zo vaak mogelijk naar een hoogtepunt toe en stop op het allerlaatste moment, om het vervolgens nogmaals te doen. Ten slotte eindig je met vuurwerk: EEEDGGGIIIING!

Edging koning(in)

Beheers jij dit tot in de puntjes, dan kan je het hele verhaal naar het volgende niveau tillen. Desgewenst. Niet schrikken: maar je zou een maand lang kunnen edgen! Gewoon seks hebben zoals je/jullie gewend zijn, maar orgasmes zijn verboden. Een heuse tantra-challenge dus. John, van The Mellowship, heeft dit een keer prachtig omschreven uit eigen ervaringen en geeft aan dat het vuurwerk na een maand onbeschrijfelijk is…

Source :
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *