Eerste mannelijke anticonceptiemiddel komt binnen half jaar op de markt

anticonceptiemiddel

Dit keer worden de rollen omgedraaid, want Indiase wetenschappers hebben een anticonceptiemiddel voor de man uitgevonden. Eigenlijk fungeert het middel hetzelfde als de pil voor vrouwen en als het aan de wetenschappers ligt kan het middel al binnen 6 maanden in de schappen van de apotheker liggen.

Goedkeuring anticonceptiemiddel

Het enige wat rest is goedkeuring van de gezondheidsautoriteiten, maar dat mag geen probleem zijn volgens de bedenkers. Het nieuwe anticonceptiemiddel voor mannen heeft geen gerapporteerde afwijking en 450 testkoppels hebben het medicijn voor een jaar lang gebruikt. Dr. Sharma, één van de uitvinders, spreekt van een groot succes: “Het product is klaar, met alleen goedkeuringen van regelgevende instanties, in afwachting van de Drugs Controller General India(DCGI). Met een succespercentage van 97,3% en geen gerapporteerde bijwerkingen. Het product kan veilig het eerste mannelijke anticonceptiemiddel ter wereld worden genoemd”.

Injectie

Het toedienen van het middel is niet mis. Je wordt onder narcose gebracht, waarna ze een moeilijk grote naald in je plasbuis jassen. Deze prik zorgt ervoor dat het zaad niet meer uit genotsknots vliegt bij een orgasme. Voor fucking 13 jaar lang! Wie geen kinderen wilt moet er iets voor over hebben zullen we maar zeggen.