Eerste namen bekend voor Balaton Sound 2020

Balaton Sound 2020-1

Het is als de dag van gisteren dat we met onze bek zó enorm hard aan het shinen waren op Balaton Sound 2019.  Reality is kicking in wanneer we beseffen dat dat al ruim vier maanden geleden is. Helemaal nu het vijfdaagse strandfestival de eerste artiesten bekend heeft gemaakt voor de 2020-editie. Tussen 8 en 12 juli staan onder meer Martin Garrix, Kygo, Dimitri Vegas & Like Mike, Don Diablo aan de oevers van het Hongaarse Balatonmeer. Woensdag 11 december om 12:00 uur start de verkoop met een 72-uurs Early Bird actie.

Wereldtoppers voor Balaton Sound 2020

Onder de eerste namen zijn enkele van ’s werelds grootste artiesten te vinden. Headliners Martin Garrix en Kygo zijn oude bekenden van het festival. De aangekondigde Noorweegse DJ Matoma werkte eerder samen met The Vamps en voegt zich bij Don Diablo, Jonas Blue en Robin Schulz. Ook Vini Vici, BlastoysZHU en Modestep live zijn bevestigd. Het kleurrijke concept Elrow is net als afgelopen jaar weer aanwezig met een eigen stage. 8-12 juli nodigen zij onder andere Loco Dice, Meduza, Ilario Alicante en Danny Tenaglia uit.

Met de unieke locatie aan het Balatonmeer en de ongeëvenaarde VIP-ervaring is Balaton Sound één van de populairste elektronische muziekfestivals van Europa. In 2019 werden liefst 172.000 bezoekers geteld. De vele VIP areas zijn in Hollywood thema en bieden een plek aan massages, een make-up lounges en exclusieve pop-up party’s.

Start verkoop met 72-uurs actie

De verkoop voor Balaton Sound 2020 begint woensdag 11 december om 12:00 uur. Tot zaterdag 14 december 12:00 uur geldt een 72-uurs actie, waarin 5-, 4- en 3-Day Passes voor een Early Bird prijs te koop zijn. Tickets zijn verkrijgbaar via www.balatonsound.nl