Eerste namen Electric Castle 2019 bekendgemaakt

Electric Castle 2019

Na de meest succesvolle editie afgelopen zomer, heeft de organisatie van Electric Castle de eerste namen bekend gemaakt voor de 2019-editie. Van 17 tot 21 juli zullen onder andere Florence + The Machine, Thirty Seconds To Mars, The Vaccines en Bring Me The Horizon optreden in het Roemeense Cluj.

Line-up

Voor Florence + The Machine is het de eerste keer dat ze op Electric Castle te bewonderen zijn. Met de release van het debuutalbum ‘Lungs’ heeft de flamboyante zangeres inmiddels een arsenaal aan nummer in petto, die naadloos passen in de mystieke omgeving van het Transsylvanische Banffy Kasteel.

Thirty Seconds To Mars speelt ook op de Main Stage en weten met frontman Jared Leto al jaren een energieke act neer te zetten. Datzelfde geldt voor The Vaccines. Na het succesvolle album ‘Combat Sports’ hebben zij inmiddels aangekondigd bezig te zijn met alweer een neiuw album, die naar de verwachting wéér goed gaat scoren. Voor de wat stevigere metalcore, moet je komende zomer bij de Britse rockgroep Bring Me The Horizon zijn. Zij zijn namelijk ook aanwezig volgend jaar.

Verder zijn Metric, Boys Noize, Chinese Man, Tommy Cash en Sofi Tukker aangekondigd. Met daarnaast voor de drum & bass liefhebbers een RAM Records take-over  (Culture Shock, Loadstar, Macky Gee) en Hospitality Night (S.P.Y., Danny Byrd, London Elektricity), laat Electric Castle ook nu weer zien dat het een line-up met voor iedereen wat wils weet neer te zetten.

Tickets

Electric Castle 2019 vindt plaats van 17 t/m 21 juli in de heuvels bij het roemruchte Banffy kasteel en combineert een veelvoud aan muzikale genres met kunst, technologie en een prachtige omgeving. Het succes is mede te danken aan de lage prijzen die de organisatie hanteert. Een General Acces Pass voor alle dagen is al te koop vanaf €188,- en voor €22,- per persoon extra mag je ook gebruikmaken van de camping. Tickets zijn te koop op de website van Electric Castle.

Electric Castle 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *