Eerste namen elrow x STRAF_WERK Klokgebouw bekend gemaakt

elrow

Voor het derde jaar op rij keert STRAF_WERK terug naar het Klokgebouw in Eindhoven. Dit jaar doen zij dit samen met de Spaanse feestkaravaan die elrow heet. Vandaag smeet de organisatie de eerste namen die op 7 december zullen draaien de wereld in en je kunt wel stellen dat wij hyped zijn!

Line-up

Eerder speelden ze al een hele dikke closing set op STRAF_WERK Festival 2017, maar in december staan ze in het Klokgebouw. Ik heb het natuurlijk over het befaamde Zwitserse DJ-duo Adriatique. Hun two-track single ‘Rey’  was een steenharde hit en markeert het begin van hun eigen pad met Afterlife Recordings. DJ en producer Benny Rodrigues kon deze avond ook niet ontbreken en zal ook achter de knoppen plaatsnemen.

Ida Engberg is geen onbekende van elrow. Ze draaide deze zomer al op elrow Ibiza, maar nu kan STRAF_WERK de Zweedse Ida ook toevoegen aan het lijstje dat meereist naar het Klokgebouw. Nummer vier is Nick Curly, die hard aan de weg aan het timmeren is met zijn label 8bit-Records en zijn onlangs uitgebrachte EP.

Reinier Zonneveld zal ook een krachtige live set spelen waarin hij zijn tracks ter plekke creëert. Hij is even bij STRAF_WERK weggeweest, maar heeft zeker niet stilgezeten. Zo heeft hij meerdere track op Drumcode uitgebracht, een Beatport overall no.1 hit én een eigen label Filth on Acid opgericht.

Tot sluit de Brit Richy Ahmed de eerste aankondiging van namen af. Een bekende van elrow met variërende sets van disco tot electro en techno tot hiphop. Dit belooft een héle mooie avond te worden! Tickets scoor je hier.

elrow-1
Credits: Tim Buiting
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *