Eerste namen voor EXIT Festival 2020 bekend

Het Servische EXIT heeft vandaag de eerste namen bekend gemaakt voor de 2020-editie én 20-jarig jubileum. Onder meer David Guetta, Tyga, James Arthur en Fatboy Slim reizen komende zomer af naar het Petrovaradin Fort in Novi Sad. Het jubileum wordt van 9 tot 12 juli gevierd met EXIT 2.0.

EXIT Festival 2020

EXIT is, net als voor ons, geen onbekend terrein voor David Guetta en kon daarom niet ontbreken op het affiche. ook de legendarische DJ en Producerd Fatboy Slim heeft ene groot onderdeel uitgemaakt van de 20-jarige geschiedenis van het festival. Rapper Tyga en de populaire Engelse songwriter James Arthur maken evens hun opwachting op de Main Stage op EXIT Festival 2020.

Ook een aantal elektronische sterren zoals Boris Brejcha, ARTBAT, Meduza en ZHU zijn aangekondigd. Ook liefhebbers van metal en gieren gitaren kunnen hun hart ophalen met acts van de Braziliaanse band Sepultura, het New Yorkse Method of Destruction, het Russische Moscow Death Brigade en stevige optredens van Crippled Black Phoenix, She Past Away en Bury Tomorrow. Tot slot keren ook oude bekenden als Kosheen en het live bass trio Roni Size and LTJ Bukem terug naar Servië.

Vierdaagse tickets voor EXIT 2020 zijn voor €110,- te koop via de EXIT-webiste.