Eerste namen Lollapalooza Berlin 2018

Lollapalooza Berlin

Lollapalooza Berlin gaat zich opmaken voor de 4de editie, die op 8 en 9 september gaat plaatsvinden in het Olympiastadion en Olympiapark van Berlijn. De festivalzomer wordt hier in stijl afgesloten met het enige Europese optreden van The Weeknd en de enige festivalshow van Imagine Dragons en The National. Shit is lit! 

Line-up

The Weeknd won onlangs nog een Grammy award en zal in 2018 nergens anders in Europa te zien zijn dan op Lollapalooza Berlin. De Duitse band Kraftwerk, die een grote invloed heeft gehad op de ontwikkeling van elektronische muziek, komt op 8 en 9 september met een 3D show, waar je broek van af moet zakken.

Ook Oasis-rocker Liam Gallagher, de kneiter populaire Dua Lipa en singer-songwriters Rag’n’Bone Man, Ben Howard, Jorja Smith en Lewis Capaldi maken in september hun opwachting de Duitse hoofdstad. Een lekker festival is natuurlijk niet compleet zonder de crème de la crème uit de EDM en dance scene, Armin van Buuren, Kygo, David Guetta en Showtek. Vanuit Engeland reizen de synthpopgroep Years & Years en de indierockbands Friendly Fires en The Wombats af naar Berlijn. Duitse urban beats zijn deze zomer te verwachten van onder meer Freundeskreis, Casper, RAF Camora & Bones MC, RIN en SXTN.

Lollapalooza Berlin

Locatie

Na een kort uitstapje naar de paardenracebaan van Hoppegarten afgelopen jaar, keert het festival deze zomer terug naar het centrum van Berlijn, ditmaal aan de westkant. Het Olympisch Park met het statige Olympiastadion is al een historische bezienswaardigheid op zich. Dankzij de goede verbindingen met het openbaar vervoer en de ruime ervaring met grootschalige events, belooft deze locatie des te meer de ideale venue voor Lollapalooza Berlin te worden.

Tickets

De Early Bird Tickets zijn al een tijdje uitverkocht, maar tweedagse tickets zijn momenteel nog verkrijgbaar en gaan je €139,- kosten. Dagkaarten kosten €79,- en voor degene die op zoek zijn naar een meer exclusieve ervaring van het festival zijn Lolla Experience Tickets (€229,-) of VIP Tickets (€289) te koop. Daarnaast zijn er ook speciale kaarten voor juniors tussende elf en veertien jaar beschikbaar voor €30,-. Uiteraard allemaal te koop via de website van Lollapalooza Berlin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *