Zo laat je je eerste scheet in een relatie

Scheten laten, we doen het 15-20 keer per dag. En we kennen allemaal iemand die ze ‘toevallig’ allemaal laat in jouw bijzijn. Wellicht is het niet je brand new verkering. We hebben in dit flutonderzoek gelezen dat het gemiddeld twee maanden duurt voordat stelletjes er comfortabel mee zijn om scheten te laten in elkaars bijzijn. Pure klets, want ik vind het bijvoorbeeld na 9 jaar nog steeds goor als mijn verkering dat doet.

Maarrr, we moeten coulant zijn. Scheten horen erbij. Je laat per ruft gemiddeld 0,5 liter gas je lichaam verlaten. Moet je voorstellen dat je vijf scheetjes ophoudt… Al dat gas blijft in jouw lichaam rondzweven.

Anyway, de vraag is: hoe beslis je nou dat het oké is dat de poep-atomen die in jouw darmen geproduceerd worden de neus van jouw nieuwbakken liefde mogen penetreren?

Het antwoord: je moet het testen. En daar zijn verschillende manieren voor:

Vijf manieren om de eerste scheet te laten in een relatie

1. Tijdens de seks

We raden je ten zeerste af om tijdens je eerste date of sekspartij een stinkwind te laten. Dit zijn al de minst comfortabele momenten, die wil je niet verpesten. Maar op een gegeven moment kennen jullie elkaar van binnen en van buiten. Nou ja, bijna dan. Want jij hebt hem/haar nog niet laten weten wat jij allemaal met je sluitspier kan – op die ene dronken nacht na, natuurlijk.

Als jullie heftig tekeer gaan is het tijd. Dit is het moment dat de scheet er uit mag. Zorg dat je partner het goed hoort, zodat je kan checken hoe hij/zij reageert. Lukt dit niet, dan ruikt ze ‘m vanzelf wel!

Nu moet je goed letten op hoe hij/zij reageert, want dat wil je wel weten natuurlijk. Anders kan je het net zo goed in een bubbelbad doen.

Hoe dan ook, je eerste relatiepuf is een feit!

2. “The next step”

Als jouw mens geen bindingsangst heeft, dan is de kans groot dat hij/zij enthousiast wordt van ‘de volgende stap in jullie relatie’. De eerstvolgende keer dat jouw dikke darm harder begint te borrelen dan een fles Dom Perignon, dan moet je ‘m gewoon de vrije loop laten. Krijg je een scheef gezicht? Dan loop je naar de koelkast om die fles Dom Perignon te pakken, te poppen en uit te leggen dat jullie zojuist extra gebond hebben. De volgende stap in jullie rela is een feit!

Goed om te weten: haringen communiceren door het laten van scheten, dus waarom jullie niet?

3. Dutch Oven

Je gaat all in of je gaat niet. De ‘Dutch Oven’ is een gevalletje all in. Het werkt simpel en is goed te combineren met de bovenstaande manier. Je zegt tegen je verkering: ben je klaar voor de nieuwe stap in onze relatie. Dan schat je in of hij/zij weet wat de Dutch Oven is (in het geval van een hij, hij weet ‘t), dan zeg je evt. dat dat nieuwe stap is. Je sluit tijdens het praten ondertussen het dekbed om het matras en zorgt dat er geen tochtgaatjes zijn en laat op dat moment de meest bizarre wind die je ooit gelaten hebt. Je laat ‘m even 5 tot 8 seconden tot z’n recht komen en dan begin je als een hondsdolle lakij te wapperen. The art of farting!

Een ding is zeker: de eerste scheet was er één die hij/zij nooit meer vergeet!

4. Tijdens het lachen

Grote kans dat het bovenstaande de nodige hilariteit gaat opleveren. Maar stel dat jij en je guy/meissie sowieso al veel lachen om elkaar, dan is dit de uitgelezen kans om flatus te laten. Het is algemeen bekend dat je je spieren tijdens het lachen slecht onder controle hebt (excuus) én who gives a fuck, jullie hadden het tóch al leuk. Alleen maar meer reden om jullie gierpartij voort te zetten. Zolang je die gierput maar niet te ver open zet, it’s all about the details!

5. Tijdens het slapen

Manier nummer vijf is de makkelijkste, want je doet het namelijk al sinds de eerste keer dat jullie ooit samen geslapen hebben. Een mens laat dus gemiddeld 15-20 scheten per dag, of je er nou veel ophoudt of niet. Dan komen er ‘s avonds gewoon meer uit in je slaap. De kans is alleen groot dat je nieuwe levenspartner dan ook in dromenland is.

De tip is dus om hem/haar juist daarvóór nog even langs Afganistank te sturen. Laat je schattebout denken dat je slaapt en vergas daarna de kamer met één ferme harde ruft. Of ga voor een SBD’tje (Silent But Deadly), werkt altijd. Reageer zelf niet en wacht zijn/haar reactie.

Easy ass that!

Succes en weet: als de eerste scheet een feit is, dan is het hek van de da(r)m!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *