Eilân: het nieuwe festival op Terschelling

Eilân

Voor iedereen die mis heeft gepakt op kaartjes voor Wildeburg hebben we goed nieuws. En ook voor degene die wel een ticket hebben trouwens.  Eilân is, net als Wildeburg, een intiem festival middenin de prachtige natuur en vind plaats van 12 tot 15 september 2019. Naast een meertje op Terschelling, zijn de duinen en bossen het toneel van de eerste editie van ‘eilân’, een initiatief van Mojo en Chasing the Hihat.

Eilân

Zoals de naam al doet vermoeden staat het eilandgevoel centraal bij eilân. De organisatie heeft er bewust voor gekozen om het festival kleinschalig op te zetten, zodat een intieme sfeer gewaarborgd kan worden. Het festival is verspreid over vier dagen en telt drie podia met een strak gecureerd muziekprogramma. De eerste acts zijn al bekend gemaakt met o.a. Maribou State, MCDE DJ set, Jungle by Night en Apparat.

Ook Colin Benders, Weval Duo, Portico Quartet, David Vunk & Tom Trago, RadioRadio en Bakkie komen optreden op het idyllische Terschelling.

Tickets

Om ervoor te zorgen dat alle bezoekers dezelfde ervaring hebben, worden er alleen weekendtickets verkocht. De kaartverkoop start op donderdag 14 feburari om 10:00 via deze link. Early Birds kosten €99,-, reguliere tickets €109,- en de Late tickets zijn €119 (allemaal excl. servicekosten).

Op een festival op een eiland is er natuurlijk ook de mogelijkheid om te overnachten. Aansluitend aan het intieme festivalterrein bevinden zich twee campings en een bungalowpark. Een plaats op de camping kost €40,- voor vier nachten. Meer info over accommodatieopties vind je hier.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *