Tropisch eiland waar Fyre Festival plaats had moeten vinden staat te koop

Saddleback Cay

Eigenaar zijn van een tropisch eiland staat natuurlijk bij iedereen hoog op zijn of haar lijstje. Helemaal als dat eiland in de tropische Bahama’s ligt. De realiteit is dat dit alleen voor de lucky few met een hele dikke vette bankrekening is weggelegd.

Precies voor diegene heb ik goed nieuws. Saddleback Cay Island, het eiland waar het mislukte Fyre Festival zou plaatsvinden, staat namelijk te koop!

Fyre Festival

Even een beetje context: Fyre Festival zou het meest exclusieve festival ter wereld worden. In de promofilm waren beroemde modellen en influencers te zien op een prachtig eiland. En hoewel er heel veel nep was aan Fyre Festival, was het eiland dat als film- en feestlocatie in de video alles behalve nep.

Saddleback Cay Island

Het privĂ©-eiland is een van de honderden eilanden verspreid over de Exumas, Bahama’s. Saddleback Cay is meer dan 140.000 vierkante meter groot en heeft zijn naam te danken aan het feit dat het de vorm van een zadel heeft.

Het eiland beschikt over zeven stranden en een beschermde baai van ongeveer 14 hectare. Zoals ik al zei, je moet wel een flinke bankrekening hebben, het eiland staat namelijk te koop voor 10,4 miljoen euro.

Ohja, wist je trouwens dat organisator, aka grote boef, Billy McFarland overweegt om een tweede editie van Fyre Festival wilt organiseren? Zo niet, lees dan even dit artikel. Eerlijk is eerlijk, hij heeft wel ballen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *