elrow Home Sessions by Desperados brengt het feestje bij jou thuis

elrow home sessions
In deze bizarre tijden waar social distancing ons leven beheerst, is het lastig voor mensen om contact te maken, terwijl juist die connectie hetgeen is waar iedereen nu zo naar verlangt. We FaceTimen ons suf, de app HouseParty maakt overuren en zijn we constants op zoek naar digitale manieren van verbinding, connectie en feest vieren.
En laat elrow en Desperados daar nou wel raad mee weten. Twee partijen waarvan we weten dat ze ‘feesten’ in het DNA hebben zitten, zijn samengekomen om de partyspirtit over de hele wereld virtueel bij mensen thuis te brengen. Door middel van elrow Home Sessions kunnen feestgangers over de hele wereld samen een feestje delen vanuit hun eigen huis.

elrow Home Sessions by Desperados

Dompel jezelf 1,5 uur onder in een partywereld vol energie en epische beats in de veilige omgeving van je eigen huis. Want hoe vervelend het soms misschien ook is, dat is de plek waar jij je nu zoveel mogelijk moet bevinden.

Muziekliefhebbers kunnen een eclectische mix van elektronische muziek verwachten, zoals deep house, tech house en techno. In deze onzekere tijden houdt elrow en Desperados op deze manier het feest gaande.

De sessies worden elke zondag om 16.00 uur live gehouden op de Facebookpagina van elrow. De start was zondag 5 april en duurt tot zondag 26 april 2020. Ben je verhinderd? Dan kun je de sessie na de livestream opnieuw volgen via de socialmedia-kanalen van elrow en Desperados.

Next up: