elrow Town is terug met een snoeiharde line-up!

elrow Town-3

Bij Mellowed dragen wij alles wat met elrow te maken een warm hart toe. Het is even geleden dat we mochten genieten van dit spektakel, maar op 25 september is elrow Town sterker terug dan ooit in één van haar favoriete steden. Het kleurrijkste festival ter wereld strijkt wederom neer op het Havenpark in Amsterdam, waar het goede herinneringen aan heeft. “In de bossen en groene vlaktes van Havenpark kunnen we het elrow-gekkenhuis perfect ervaren!” aldus de organisatie.

elrow Town-4

Line-up elrow Town

De grooste verassing op 25 september is de Grammy-en NME-award winning muzikant Fatboy Slim, die op elrow Town een exclusieve show zal verzorgen. Het is de enige keer dit jaar dat de Britse Big beat-legende, bekend van hits als Praise You en Right Here, Right Not, in Nederland zijn magische kunsten zal vertonen.

Naast Fatboy Slim zullen onder andere top DJ’s Solardo, Claptone, Ilario Alicante, Iris Menza & Tini Gessler een van de drie podia beklimmen. In area 1, Nowmads, betreden de bezoekers een parallelle wereld van verleden, heden en toekomst, uiteraard met bijbehorend decor.

Area 2, The Rowmuda Triangle, neemt hen mee op een submarine trip waar Jack SparROW jaloers op zou zijn en in area 3 lijkt het qua decor weliswaar tot het vriespunt te dalen, maar wordt het heter dan ooit.

Together we make magic happen is de slogan van het legendarische festival. Dat gaat met deze exclusieve line-up en locatie zeker lukken. Juan Arnau Jr: “We zijn druk bezig met het plannen van een geweldig nieuw elrow-avontuur en kunnen niet wachten om het met jullie te delen!”.

elrow Town-1